Obnoviť stránku

HP OfficeJet Pro 6830 e-All-In-One

4,7 45 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP OfficeJet Pro 6830 e-All-In-One

V malom so všetkým všudy


Multifunkčné zariadenie s duplexnou atramentovou tlačiarňou a s tromi ďalšími službami v sprievode komfortného automatického podávača dokumentov . Poskytne kompletné a pohodlné riešenie služieb v domácnostiach či kanceláriách so stredne vysokým tlačovým zaťaženia, kde nezaberie drahocenné miesto a dáva priestor pre až 15 000 strán za mesiac. Je vhodná pre užívateľov preferujúcich nízku energetickú náročnosť, oddelené atramentové zásobníky a veľký objem tlače. Zariadenie pre užívateľov žiadajúce farebné výtlačky s precíznymi detailmi - Vytlačíte na ňom všetky dokumenty i fotografie. Výtlačky vyzerajú skvele a vydržia dlhšie na všetkých typoch papiera.

Ľahko a rýchlo


Tlačiareň sa môže pochváliť rýchlosťou tlače podľa ISO až 18 strán za minútu čiernobielo a až 10 strán za minútu farebne. Nezaostáva ani v ostatných funkciách. Skener sníme vložený originál v optickom rozlíšení 1200 DPI a možno ho samozrejme využiť ako kopírku. K funkcii skenera a integrovanému faxu prináleží ešte automatický podávač dokumentov na 35 listov , Čo iste uvítate, ak digitalizuje niekoľko strán dokumentu naraz. Pre jednoduché využívanie všetkých funkcií a zobrazovanie informácií je na prednom paneli dotykový displej .

Pre komfort aj náročné úlohy


Pre pripojenie tlačiarne je určené štandardné počítačové rozhranie USB 2.0, ale pre viac užívateľov je ďaleko praktickejšie zabudovaná sieťová karta LAN. K dispozícii je ibezdrátové WiFi rozhranie. So službou HP ePrint môžete tlačiť takmer odkiaľkoľvek . Tlačte bezdrôtovo z vášho zariadenia Apple iPad, iPhone alebo iPod touch s funkciou AirPrint . Pre ľubovoľne náročné tlačové úlohy je opatrená pamäťou o veľkosti 1 GB, a tak sa úspešne popasuje s tlačou celých dokumentov is fotografiami.

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Atramentová

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Fax, Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Skenovanie

Funkcie skenera Automatický podávač
Rýchlosť skenovania 5 str./min.

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 18 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 10 str./min.
Vstupný zásobník 225 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 15 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 224 mm
Hĺbka 559,95 mm
Šírka 461,85 mm

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Čierna
Kód:  PA231i73
Produktové číslo:  E3E02A_OLD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12