Obnoviť stránku

HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO

4,7 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

HP OfficeJet Pro 6830 e-AiO

Multifunkčná tlačiareň OfficeJet Pro 6830 e-All-in-One je určená pre rad náročných používateľov, ktorí majú záujem o jednoduchú a lacnú tlač v profesionálnej kvalite, ocenia výhody obojstrannej tlače a využijú možnosti mobilnej tlače. Najväčšou výhodou sú nízke obstarávacie náklady, lebo o riginálne atramenty kúpite za polovičnú obstarávaciu cenu v porovnaní s nákladmi pri tlači z obdobnej laserovej tlačiarne.


Priama tlač z USB disku

Farebný dotykový displej s uhlopriečkou 6,75 cm ponúka možnosť jednoduchého a intuitívneho ovládania všetkých funkcií tlačiarne. Vďaka možnosti prípojenia flash diskov do hostiteľského USB portu môžete ľahko tlačiť dokumenty a fotografie uložené na vašom prenosnom zariadení, alebo naň ukladať naskenované súbory bez nutnosti zapnutého počítača.


Veľa funkcií v kompaktnom tele

Aj napriek tomu, že je tlačiareň HP OfficeJet 6830 vybavená automatickým podávačom dokumentov na 35 listov, zachováva si kompaktné rozmery, takže sa hodí do domácnosti aj kancelárie. Tlačiareň ponúka užitočné funkcie ako automatická obojstranná tlač a tlač bez okrajov. 

 

Neuveriteľná rýchlosť tlače

Officejet Pro 6830 zvládne tlačiť rýchlosťou až 33 strán za minútu čiernobielo a 10 strán za minútu farebne v rozlíšení až 4 800 x 1 200 dpi. Prvá farebná stránka je vytlačená za 17 sekúnd, čiernobiela potom za 14 sekúnd. Táto multifunkčná tlačiareň je určená na tlač v objemoch až 800 strán mesačne.

Ovládajte tlačiareň na diaľku

Vďaka funkciám HP ePrint a HP AirPrint možno behom pár chvíľ tlačiť z mobilných zariadení vrátane Apple iPad, Apple iPhone či Apple iPod.Tlačiareň tiež môžete pripojiť do siete Ethernet, alebo ju používať bezdrôtovo cez WiFi rozhranie.



Obsah balenia

  • HP Officejet Pro 6830 e-All-in-One Prin
  • HP 934 čierna atramentová kazeta
  • HP 935 farebná atramentová kazeta
  • Napájací kábel
  • Manuál
 
Kód:  PA231i730
Produktové číslo:  E3E02A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01