Obnoviť stránku

HP Mini portable speaker S4000 Pearl White

4,4 28 hodnotení

HP Mini portable speaker S4000 Pearl White

Tento kompaktný, ultra prenosný reproduktor HP Mini portable speaker sa môže pochváliť ako moderným dizajnom, tak aj čistým zvukom. Jeho výhodou je kompatibilita s takmer každým zariadením - či už sa jedná o prenosný počítač, mobilný telefón, prenosné herné zariadenia, MP3 prehrávač, tablet alebo stolný počítač. Vždy vám skvele poslúži. Stačí len reproduktor k zariadeniu pripojiť pomocou konektora slúchadiel 3,5 mm, spustiť hudbu a môžete si začať užívať jasný, čistý zvuk! Ten môžete zdieľať aj s celou miestnosťou. S vnútornou nabíjateľnou lithioiontovou batériou, sa môžete spoľahnúť na neprerušovanú zábavu trvajúcu až 12 hodín.
Reproduktor zaujme nielen malými rozmermi, vďaka ktorým sa zmestí aj do dlane, ale aj  umeleckým dizajnom. Je vylepšený pôsobivým metalickým farebným prevedením - klasická biela farba vyzerá elegantne. Zariadenie môžete po použití následne uschovať do praktického prenosného púzdra, ktoré je súčasťou balenia.
Parametre a špecifikácie:
Farebné prevedenie:
Pearl White - Biela
Vlastnosti:
Moderný umelecký dizajn
Pohodlné pripojenie k takmer každému zariadeniu pomocou konektora 3,5 mm
Zdieľanie hudby v celej miestnosti
Vnútorná lítiumiónová batéria - 1,5 W
Výdrž batérie:
6 - 12 hod
Hardvérová kompatibilita:
Kompatibilné s prenosnými počítačmi, mobilnými telefónmi, prenosnými hernými zariadeniami, MP3 prehrávačmi, tabletmi, stolovými počítačmi
Hmotnosť:
0,085 kg
Rozmery (Š x H x V):
64,3 x 64,3 x 68,8 mm
Obsah balenia:
Reproduktor
Puzdro
Kábel USB-mikro USB (pre nabíjanie)
Zvukový kábel s konektorom 3,5 mm
Užívateľská príručka
Záručný list
Príručka pre rýchle nastavenie

Kód:  HPCP0902
Produktové číslo:  H5M96AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09