Obnoviť stránku

HP Microsoft Windows Server 2012 RDS CAL 5 User OEM

HP Microsoft Windows Server 2012 RDS CAL 5 User OEM

Operačný systém Microsoft Windows Server si už dávno vydobyl svoje pevné miesto v podnikovom nasadení. Inovovaná verzia nesúca označenie 2012 (R2, Standard, Datacenter) je priamo určená na nasadenie v rozsiahlych firemných sieťach, kde sa kladie dôraz na maximálny výkon i spoľahlivosť.
Licencie Windows Remote Desktop Services CAL vám vytrhne tŕň z päty, pretože vie povoliť pripojenie viacerých používateľov na vzdialenú plochu. To môžete využiť pri mnohých zaujímavých scenároch. Jasným kandidátom je pokročilá technológia VDI, ktorá zvládne nasadenie virtuálnych desktopov na tenkých klientov. RemoteApp zase zaistí spustenie aplikácií priamo na serveri bez nutnosti inštalácie na klientskej stanici. Vykročte smerom k úspore nákladov, ale zároveň flexibilnému využívaniu všetkých schopností skvelého Windows Servera 2012.
Parametre a špecifikácia:
Určené iba pre:
Servery HP
Systém:
Microsoft Windows Server 2012 Standard
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter
Licencia:
Pre 5 používateľov

Parametre a špecifikácia

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia
Kód:  TH800a3a
Produktové číslo:  701605-A21

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16