Obnoviť stránku

HP Microsoft Windows Server 2012 CAL 5 User OEM

HP Microsoft Windows Server 2012 CAL 5 User OEM

Windows Server 2012 je nová verzia serverového operačného systému, ktorý pracuje v mnohých veľkých svetových datacentrách, rovnako ako umožňuje prevádzku malých spoločností na celom svete. Prináša stovky nových funkcií a vylepšení v oblastiach virtualizácie, sietí, ukladania, používateľského prostredia, cloud computingu, automatizácie a ďalších. Jednoducho povedané, vám tento systém pomôže transformovať prevádzku IT tak, aby ste znížili náklady.
Ide o licenciu pre 5 ďalších používateľov operačného systému Microsoft Windows Server 2012. Licencia je viazaná na konkrétneho používateľa, nezávisle od počítača, z ktorého bude k serveru pristupovať. Výhodné, ak vo vašej firme má mať prístup k serveru len obmedzený počet zamestnancov z väčšieho počtu počítačov, alebo jednoducho ak je vo vašej firme viac počítačov ako zamestnancov.
K prevádzke tejto licencie je potreba vlastniť hlavnú licenciu Microsoft Windows Server 2012 alebo 2012 R2.

Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Iba servery HP
Počet a typ
5 používateľov
User CAL
Systém:
Microsoft Windows Server 2012 Standard
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter

Parametre a špecifikácia

Typ licencie

Typ licencie Elektronická licencia
Kód:  TH800a1b
Produktové číslo:  701606-A21

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02