Obnoviť stránku

HP LaserJet Pro M252dw JetIntelligence

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP LaserJet Pro M252dw JetIntelligence

Farebná laserová tlačiareň HP Color LaserJet Pro M252dw ponúka vysoký výkon a produktivitu v kompaktnom tele. Vďaka vysokej rýchlosti 18 strán za minútu a mesačnému vyťaženiu až 30 000 stránok sa tlačiareň hodí do prevádzky s veľmi častou tlačou. Zariadenie navyše umožňuje tlač na špeciálne formáty papierov a formulárov a je vhodné napr. do lekárskych ordinácií na tlač receptov.


Pripravená na vysokú záťaž

Tlačiareň je vybavená priestranným zásobníkom, ktorý pojme až 150 listov. K dispozícii je aj prioritný podávač, do ktorého môžete vložiť papier iného rozmeru a rýchlo ho potlačiť. Zariadenie rovnako umožňuje obojstrannú tlač. Jednotlivé parametre ľahko navolíte na farebnom dotykovom displeji.


Technológia JetIntelligence

Tlačiarne JetIntelligence využívajú nové tonery, ktoré sa vyznačujú prelomovým chemickým zložením, kedy každú časticu tonera tvorí tvrdá škrupina a mäkké jadro. Toto zloženie zabezpečí vysokú výťažnosť a nízku spotrebu energie počas zapekania tonera. Tlač je tak rýchlejšia a úspornejšia pri zachovaní vysokej kvality.



Viac stránok, výkonu a ochrany

Inteligentná technológia maximalizácie strán zisťuje opotrebovanie kazetového systému a vždy ponúkne najlepší výkon na vytlačenie čo najviac stránok. Počas prevádzky tlačiareň zhromažďuje kľúčové informácie o tonerovej kazete a stave jednotlivých komponentov, čím dokáže inteligentne určiť jej životnosť.


Pokročilé zabezpečenie a zdieľanie

Tlačiareň ponúka množstvo funkcií na dokonalé zabezpečenie a správu vašich dát. Ľahko nastavíte možnosť sprístupnenia tlačiarne cez ethernet a bezdrôtové siete. Vďaka WiFi pripojeniu získate možnosť tlačiť z vášho mobilného zariadenia. Takisto sú podporované funkcie mobilnej tlače Apple AirPrint či HP ePrint.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex)

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi, NFC

Podporované formáty papiera

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 18 str./min.
Vstupný zásobník 150 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 30 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 236 mm
Hĺbka 412 mm
Šírka 392 mm

Výbava

Displej Informačný/segmentový

Farba

Farba Biela
Kód:  PA404g8d
Produktové číslo:  B4A22A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11