Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HP LaserJet Pro M12w

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP LaserJet Pro M12w

Obstaraním laserovej tlačiarne HP získa vaša kancelária spoľahlivú, rýchlu a kvalitnú tlač za perfektnú obstarávaciu cenu. Ušetrí vám ako rozpočet, tak aj miesto, lebo veľkosťou a prevedením pripomína malú atramentovú tlačiareň. Na rozdiel od nej však dosahuje vyššieho tempa pri výstupe tlačeného papiera a má nižšie náklady na tonery, ktoré vydržia násobne dlhšie. Nemusíte tak tlačiareň neustále obsluhovať, a dopĺňať spotrebný materiál.

Kľúčové vlastnosti

  • Dostupná čiernobiela laserová tlač
  • Kompaktné prevedenie
  • Ručná obojstranná tlač
  • Rýchly výstup
  • Bezdrôtové zdieľanie + cesty pre mobilnú tlač
  • Jednoduchá inštalácia nového toneru

Už žiadne plytvanie materiálom

Tonerové kazety sú od základu špeciálne navrhnuté práve pre tlačiarne HP LaserJet Pro, ktoré s nimi naplno spolupracujú v honbe za rýchlou a ostrou tlačou. Vždy sa môžete spoľahnúť na výnimočnú kvalitu za všetkých okolností a plné využitie náplne. Vyhnete sa opakovanej tlači, a teda aj plytvaniu spotrebného materiálu. Originálne tonerové kazety HP zaistia konzistentnú, neprerušovanú tlač zodpovedajúcu vašim pracovným potrebám. Naviac je ich výmena otázkou pár sekúnd.

Stále na blízku

Model má navyše bezdrôtovú kartu WiFi, a tak je dostupná pre miestne i vzdialené zdieľanie medzi užívateľmi. Tlačiareň podporuje štandardy Mopria (Android) alebo tlač z Google Cloud. Zadajte si odkiaľkoľvek, čo potrebujete vytlačiť, a po príchode k tlačiarni len vezmete dokumenty a môžete pokračovať.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Pripojenie

Pripojenie USB, WiFi

Podporované formáty papiera

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 18 str./min.
Vstupný zásobník 150 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 5 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 196 mm
Hĺbka 238 mm
Šírka 349 mm

Výbava

Displej Bez displeja

Farba

Farba Sivá

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Dokumentácia, Kábel USB, Softvér, Štartovací toner
Kód:  PA399a2
Produktové číslo:  T0L46A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09