Obnoviť stránku

HP LaserJet Enterprise M630dn

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP LaserJet Enterprise M630dn

Spoľahnite sa na komplexne vybavenú podnikovú multifunkčnú tlačiareň HP, ktorá zvyšuje produktivitu a zjednodušuje digitálne pracovné postupy, chráni firemné dáta a dokumenty vďaka množstvu špičkových nástrojov na zabezpečenie a ponúka jednoduchú a efektívnu mobilnú tlač.
Zvýšte produktivitu a zjednodušte pracovné procesy pomocou tejto výkonnej multifunkčnej tlačiarne. Pomôžte udržať plynulú prevádzku kancelárie s vysokými rýchlosťami skenovania a súborom spoľahlivých funkcií na zvýšenie efektivity práce.
• Rýchlejšie dokončenie pracovných úloh bez vynechania jedinej stránky vďaka skenovaniu s dvojitou hlavou a jedným priechodom a automatickému podávaču dokumentov.
Jednoducho zabezpečíte komplexnú správu najdôležitejších firemných informácií a správu bezpečnostných nastavení multifunkčnej tlačiarne. Zabezpečte informácie, dokumenty a multifunkčnú tlačiareň so súborom viac ako 100 integrovaných a voliteľných funkcií zabezpečenia.
• Zabezpečenie a centrálna správa vašich zariadení na tlač s aplikáciami HP Imaging and Printing Security Center a HP Web Jetadmin.2

Pokračujte v práci na naliehavých projektoch i mimo svojej kancelárie. Jednoduchá mobilná tlač zo smartfónov, tabletov a notebookov šetrí váš čas a pomáha zachovať potrebné tempo chodu firmy.1
• Jednoduchá mobilná tlač dotykom: vyskúšajte technológiu touch-to-print a touch-to-authenticate na pohodlnú tlač z mobilných zariadení.3

1 Miestna tlač vyžaduje, aby mobilné zariadenie a tlačiareň boli pripojené v rovnakej bezdrôtovej sieti alebo prostredníctvom priameho bezdrôtového pripojenia. Výkon bezdrôtovej siete je závislý na fyzickom prostredí a vzdialenosti od prístupového bodu. Bezdrôtová prevádzka je kompatibilná iba so smerovačmi pracujúcimi v pásme 2,4 GHz. Vzdialená tlač vyžaduje internetové pripojenie k tlačiarni HP pripojenej k internetu. Môžu byť vyžadované aplikácie, alebo softvér a registrácia účtu HP ePrint. Bezdrôtové širokopásmové mobilné pripojenie vyžaduje samostatnú zmluvu o poskytovaní služieb. Informujte sa u poskytovateľa služieb o pokrytí a dostupnosti vo vašej oblasti. Podrobnosti nájdete na stránke hp.com/go/mobileprinting. Niektoré funkcie vyžadujú zakúpenie voliteľného modulu.
2 Aplikácia HP Web Jetadmin je zadarmo k dispozícii na stiahnutie na stránke http://www.hp.com/go/webjetadmin.
3 Technológia HP touch-to-print vyžaduje zakúpenie voliteľného modulu. Mobilné zariadenie musí podporovať tlač NFC. Zoznam podporovaných zariadení nájdete na stránke http://www.hp.com/go/businessmobileprinting.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie AirPrint, Google Print

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Skenovanie

Rýchlosť skenovania 60 str./min.

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 57 str./min.
Vstupný zásobník 2 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 28 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 570 mm
Hĺbka 643 mm
Šírka 737 mm
Hmotnosť 51,5 kg

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Čierna

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér, Štartovací toner
Kód:  PA490c9d
Produktové číslo:  B3G84A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03