Obnoviť stránku

HP LaserJet Enterprise 500 M525f

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP LaserJet Enterprise 500 M525f

Profesionálna čiernobiela laserová multifunkčná tlačiareň HP prináša vynikajúcu rýchlosť tlače až 40 strán / min., takže nikdy nebudete musieť čakať na vaše dokumenty. Jeho parametre sú preto vhodné pre intenzívne nasadenie vo väčších podnikoch alebo náročnejších kancelárskych oddeleniach. Len v týchto oblastiach môžete použiť Gigabit Ethernet pripojenie k dátovej sieti. Slúži ako sieťový prístup pre veľkú skupinu náročných používateľov, ktorí majú taktiež automatickú obojstrannú tlač . Navrhovaný maximálny výtlačok až 75 000 strán za mesiac umožňuje doslova rozliať jeden papier za druhým.
Jeho maximálny výkon podporuje procesor s pamäťou 800 MHz a 1 GB. Ak tlačiareň dostane plné sady tlačových úloh, bude to všetko zvládnuť . V predvolenom nastavení je pár zásobníkov papiera - jeden viacúčelový pre 100 a druhý pre krásne 500 listov. Nepretrváva ani pri skenovaní alebo kopírovaní. Do podávača ADF vložte až 50 listov a dokončite ho na chvíľu. Kompletné vybavenie dopĺňa stále používaný fax .
Všetky nastavenia je možné spravovať priamo pomocou 8-palcovej dotykovej obrazovky . Jasné nástroje riadenia zabezpečujú všetku kontrolu nad používaním a užívaním kontroly. Tlač z prenosných počítačov, chytrých telefónov a tabletov umožňuje aplikáciám HP ePrint alebo AirPrint jednoduchú pre rodinu Apple. Pre priamy tlač z vymeniteľných zariadení je pripravený pár portov USB 2.0.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Fax, Kopírovanie a skenovanie, Možno dokúpiť podávač

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Skenovanie

Funkcie skenera Obojstranný automatický podávač, Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu
Rýchlosť skenovania 40 str./min.

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 40 str./min.
Vstupný zásobník 500 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 75 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 576 mm
Hĺbka 547 mm
Šírka 516 mm

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Sivá
Kód:  PA490c9
Produktové číslo:  CF117A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17