Obnoviť stránku

HP Ladies Slim Tote Black 14"

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Ladies Slim Tote Black 14"

Zaobstarali ste si nedávno nový 14-palcový notebook a zháňate k nemu štýlovú dámsku tašku? Potrpíte si zároveň na skutočnú kvalitu spracovania? V tom prípade je tu pre vás produkt z dielne spoločnosti Hewlett-Packard. Vďaka jej vzhľadu, ktorý spája praktickosť a štýlovosť, si ju môžete brať všade so sebou. Nielen, že perfektne ochráni vaše zariadenie pred poškodením, ale tiež si do nej umiestnite veľa ďalších vecí.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový a moderný výrobok spoločnosti HP
  • Vkusná univerzálna dámska taška
  • Veľké vrecko na notebook s rozmerom až 14"
  • Do ostatných drobných vreciek sa vojde aj ďalšie príslušenstvo
  • Zapínanie na zips

Pevné a nastaviteľné popruhy

Vnútorný priestor tašky je rozdelený na niekoľko priehradiek, ktoré sú vybavené mäkkou podšívkou v modrej farbe. Samozrejmosťou tak je perfektný prehľad o všetkých vašich uložených veciach a tiež ľahký prístup k nim. Taška je vyrobená z mikrovlákna a pýši sa elegantným modrým prevedením. Nastaviteľné popruhy zaistia omnoho väčší komfort počas nosenia. Celkový dizajn tašky podčiarkujú bočné vrecká, kde umiestnite napríklad váš telefón alebo doklady.

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 10,16 cm
Šírka 36,83 cm
Výška 29,2 cm

Materiál

Materiál Mikrovlákno

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 14 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPBP0002b4
Produktové číslo:  T7B35AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08