Obnoviť stránku

HP HD 2300

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP HD 2300

Kvalitne spracovaná webkamera HP HD 2300 vám ponúkne širokú paletu predností. Využijete ju s úplnou väčšinou komunikačných a chatovacích programov či služieb. Pre Facebook je dokonca pripravená funkcia odoslania obsahu jedným kliknutím pre jednoduché šírenie. Zabudovaný širokouhlý snímač dokáže robiť video vo vysokom rozlíšení (720p) a s kvalitným zvukom smerového mikrofónu, vďaka ktorému je potláčaný hluk na pozadí. Univerzálna spona maximálne uľahčuje upevnenie kamery. Na prispôsobenie konkrétnej inštalácie napomáha možnosť otočenia v plnom rozsahu 360° a naklonenie o 30°.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahkosť a výnimočne kompaktné rozmery sú spoločne s ergonomickým držiakom skvelým atribútom k ľahkej prenosnosti a pripevniteľnosti.
  • Záznam vo vysokom rozlíšení (HD - 720p) a smerový mikrofón pre skvelé výsledky.
  • Široká kompatibilita s rôznymi verziami operačného systému Windows a pripojenie skrze univerzálny a všade dostupný port USB 2.0.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa HD (1280 × 720 px)

Vlastnosti

Vlastnosti Redukcia okolitého ruchu

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,9 cm
Výška 4,75 cm
Hĺbka 4,3 cm
Hmotnosť 55 g

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Kód:  HPCP0600c
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  A5F64AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17