Obnoviť stránku

HP Essential Topload 17,3"

4,6 54 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Essential Topload 17,3"

Zháňate tašku, ktorá bude kompatibilná s vaším 17,3 palcovým notebookom? Zároveň si potrpíte na skutočnú kvalitu spracovania? V tom prípade je pre vás pripravený produkt z dielne spoločnosti Hewlett-Packard. Taška vyniká veľmi elegantným dizajnom v kombinácii so sivým farebným vyhotovením, ktoré je doplnené výraznými čiernymi líniami a modrou farbou vnútri.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový a moderný výrobok spoločnosti HP
  • Vkusná univerzálna taška
  • Veľké vrecko na notebook s rozmerom až 17,3"
  • Do ostatných drobných vreciek sa zmestí aj ďalšie príslušenstvo
  • Odnímateľný ramenný popruh
  • Robustná rukoväť

Kvalitné materiály

Ak často cestujete alebo sa presúvate medzi kanceláriami, taška na notebook je nutnosťou. Ochráni ho pred škrabancami, odreninami a ďalšími nástrahami. Taška je pripravená na každodenné používanie, tkanina je odolná proti meniacim sa poveternostným podmienkam. Jej hmotnosť je iba 344 gramov, preto vás na cestách nijako nezaťaží. Samozrejme nechýba odnímateľný ramenný popruh a robustná rukoväť, ktorá sa dobre drží.

Množstvo vnútorného priestoru

Hlavný priestor je vybavený modrým prešívaním. Nájdeme tu vyhradené vnútorné vrecko a niekoľko menších vreciek pre príslušenstvo, mobilný telefón a písacie potreby. Na strane sa nachádza bočné vrecko, vybavená je zvislým zipsom a ponúkne dostatok miesta na uloženie príslušenstva a každodenných potrieb.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 29,5 cm
Šírka 43 cm
Výška 4 cm

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 17,3 "

Farba

Farba Čierna, Sivá
Kód:  NO392h7
Produktové číslo:  T0E18AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01