Obnoviť stránku

HP Essential Keyed Cable Lock

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Essential Keyed Cable Lock

Kvalitný a jednoducho použiteľný bezpečnostný systém pre mnohé elektronické zariadenia skladajúci sa zo špeciálneho pevnostného oceľového lanka (s vinylovým povrchom) a patentovaného zámkového systému. Bezpečne ochráni vaše počítače pri prezentáciách, na predajniach, veľtrhoch a ďalších miestach. Kompatibilný so všetkými zariadeniami vybavenými bezpečnostným slotom ako sú notebooky, laptopy, LCD či plazmové displeje, dataprojektory a ďalšie. 

Kľúčové vlastnosti

  • určené pre zariadenia so štandardným slotom pre zámok
  • otočná 360° hlava zámku
  • dva kľúče v balení
  • dĺžka kábla 1,83 m
  • hmotnosť 150 g

Medzi hlavné výhody patrí veľmi jednoduchá a rýchla montáž. Kábel stačí obtočiť okolo zabezpečeného (pevného) objektu a jednoducho uzamknúť stlačením tlačidla. Kábel je možné natočiť podľa potreby v rozmedzí 360°. Mechanizmus zámku možno odomknúť a uzamknúť iba pomocou špeciálneho kľúča alebo jeho náhradného kľúča. Nechýba ani pásik so suchým zipsom pre zloženie nepotrebnej dĺžky kábla.

Parametre a špecifikácia

Typ zámku

Typ zámku Na kľúč

Kompatibilné so slotom

Kompatibilné so slotom Standard Kensington slot (T-Bar)
Kód:  NX510k
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  T0Y14AA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17