Obnoviť stránku

HP ENVY Phoenix 810-400nc

5 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

HP ENVY Phoenix 810-400nc

Vysoko výkonný herný počítač vhodný pre všetkých náročných užívateľov. Vďaka kombinácii diabolsky výkonných komponentov sa nezľakne žiadnej hry spustenej vo Full HD rozlíšení s najvyššími detailmi. Všetok hardvér je ukrytý v elegantnej skrini, ktorá svojím jedinečným vzhľadom dodáva ten pravý pocit z poctivého pekelného stroja. Bohatú výbavu ďalej dopĺňa najnovší operačný systém Microsoft Windows 8.1 predinštalovaný na bleskurýchlom SSD disku, ktorý využije výkon celej zostavy naozaj naplno. Aby ste mohli počítač ihneď po rozbalení začať používať, pribalená je aj klávesnica a myš.

Extrémna výpočtová sila

Mozog počítača v podobe štvorjadrového procesora Intel Core i7 4970K patrí do najnovšej generácie využívajúcej architektúru Haswell Refresh. Vysoká základná frekvencia 4 GHz a 8 MB ??vyrovnávacej pamäte sú skvelé hodnoty pre úžasnú výpočtovú silu. Schopnosť spracovávať až 8 vlákien súčasne dáva jasný dôkaz o tom, že výkonu bude na rozdávanie. Žiadna hra pre neho nebude dosť náročná a práca so systémom aj s programami sa stane neuveriteľne svižnou.

Poriadna herná grafika

Čo však zaujíma pravého herného nadšenca najviac je poriadna grafická karta. Model NVIDIA GeForce GTX980 právom patrí do prvej ligy grafických kariet. Grafický čip vyrobený 28mm výrobným procesom obsahuje celých 2048 výpočtových CUDA jadier s architektúrou Kepler, ktoré na výkone určite spoznáte. Žiadna hra vás s ňou nemôže zaskočiť a navyše budete pripravení aj na budúce hry vybudované na novom API DirectX 12.

Dotiahnuté detaily

Aby bolo sledovanie filmov vzrušujúcejšie, počúvanie hudby príjemnejšie a hranie hier zábavnejšie, je v počítači integrovaná zvuková karta Beats Audio s osemkanálovým zvukom na veľmi vysokej úrovni. Na ukladanie všetkých dát sú pripravené 2 TB úložného priestoru, a ak by vám aj to bolo málo, môžete na superrýchly prenos dát využiť moderné rozhranie USB 3.0, ktorých nájdete na počítači hneď niekoľko. Fotografi a kameramani ocenia vstavanú čítačku pamäťových kariet 15v1. Tento pekelne rýchly stroj je predurčený pre všetkých náročných užívateľov.

Kód:  HPCD1122m
Produktové číslo:  L6X72EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09