Obnoviť stránku

HP Envy 750-103nc Brushed Aluminium

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Envy 750-103nc Brushed Aluminium

Nový HP Envy 750 už nie je len škaredá plastová krabica. S novým hardvérom prichádza aj nový vzhľad. Strieborné čelo z brúseného hliníka bude ozdobou každého stola. Elegantný kovový vzhľad s ukrytou optickou mechanikou je dokonalý a k tomu iste dopomáhajú aj kompaktné rozmery. Aj napriek tomu tu zostane dostatok miesta na možnosť upgradu či pridanie ďalších prídavných kariet. Počítač je po vybalení pripravený ihned fungovat a to nielen pribalenej myši a klávesnici, ale hlavne  predinštalovanému systému Windows 10.

Kľúčové vlastnosti

  • Čelo skrine z hliníka
  • Osem gigabajtov RAM
  • Špičková NVIDIA GTX 970
  • štvorjadrový procesor
  • Dvojica diskov pre každú situáciu
  • Našlapaná audio od Bang & Olufsen
  • Microsoft Windows 10
  • Klávesnica a myš v balení
  • Originálny a moderný vzhľad

Najnovší hardvér

Mozgom celej zostavy je zbrusu nový štvorjadrový procesor Intel i7 z generácie Skylake. Nová generácia procesorov je vyrábaná najmodernejšími postupmi a výsledkom je nielen špičkový výkon, ale hlavne nízka spotreba. Na spotrebu bol kladený veľký dôraz, vďaka nízkemu odpadnému teplu je počítač tichý a ekonomický. Procesoru sekunduje rýchla operačná pamäť DDR3L a špičková grafická karta NVIDIA GeForce GTX 970 so 4 GB vlastnou video pamäťou. Vďaka výkonnej a dedikovanej karte sa nemusíte obmedzovať len na prácu, ale počítač zvládne aj všetku multimediálnu zábavu, vrátane najnovších hier.

Perfektné po všetkých stránkach

Nemenej skvelý je aj ďalší hardvér. Vďaka dvojici diskov budete pripravení na akúkoľvek situáciu. O bleskurychlu odozvu sa stará rychlý SSD disk s kapacitou 128 GB. Pre vaše dáta tu bude naopak nachystaný grilovací disk, ktorý pojme až 1 TB vašich dát. O konektivitu sa stará nielen moderné rozhranie Display Port a HDMI, ale tiež bleskurýchle USB v špecifikácii 3.0. Sklamaní nebudete ani zo zvukového výstupu, vaše uši budú rozmaznávané technológiou PLAY od známej firmy Bang & Olufsen. 

 
Kód:  HPCD1121m
Produktové číslo:  P4S56EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19