Obnoviť stránku

HP ENVY 15

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ENVY 15

Výkonný notebook HP Envy 15 ponúka výnimočný dizajn s prémiovými vlastnosťami. Každodenné povinnosti perfektne zvládnete s najnovšími procesormi Intel Skylake a vysokou životnosťou batérie. Praktickou súčasťou notebooku je podsvietená klávesnica s numerickým blokom. Bez obáv môžete pracovať aj v slabo osvetlených miestnostiach. Špeciálna technológia HP CoolSense navyše upraví teplotu počítača podľa aktuálneho využitia a okolitého prostredia.

Kľúčové vlastnosti

  • Výnimočný dizajn a výkon
  • Pokročilý procesor Intel Skylake
  • Špičkový zvuk vďaka B&O
  • Extra rýchle SSD
  • Podsvietená klávesnica
  • Moderný systém Windows 10

Dostatok výkonu na celý deň

Nekompromisný výkon poskytuje pokročilý procesor Intel Core Skylake s integrovanou grafikou a nízkou spotrebou. Vďaka tomu vám notebook vydrží po celý deň bez napájania, či už ste v práci, doma alebo na cestách. Bleskurýchlu odozvu podporuje aj SSD disk, vďaka ktorému bude štart systému otázkou sekúnd. Pre vaše dáta je pripravený dostatočne veľký disk s kapacitou až 1 TB.

Bohatý audiovizuálny zážitok

Čistý obraz so živými farbami poskytne kvalitný IPS displej s jemným Full HD rozlíšením. Špičkový sprievod obľúbených filmov či počúvanie hudby majú na starosť vyladené reproduktory od renomovanej spoločnosti Bang & Olufsen. Užite si čistý a bohatý zvuk za každých okolností.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad notebooku HP Envy
Kód:  HPCN5002iNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04