Obnoviť stránku

HP EliteBook Folio 1020 G1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP EliteBook Folio 1020 G1

Pracovný ultrabook HP EliteBook Folio 1020 G1 sa vyznačuje predovšetkým vysokým výkonom, extrémnou odolnosťou a dlhou výdržou na batériu. Náročných používateľov zaujme aj 12,5" displej s rozlíšením až 2560 × 1440 pixelov, a pretože má antireflexnú povrchovú úpravu, nebude vám čitateľnosť obrazovky robiť problémy ani vonku za slnečných dní. Tenký profil perfektne spracovaného tela prispieva k nízkej hmotnosti len 1,2 kg , takže vás ani pri dlhšom nosení nebude zbytočne zaťažovať.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné kovové šasi
  • Úporný procesor Intel Broadwell
  • Antireflexný displej s jemným rozlíšením
  • Super rýchle úložisko SSD
  • Kvalitné reproduktory s DTS Studio Sound

Nová generácia procesorov Broadwell

Vysoký výpočtový výkon obstaráva procesor Intel Core Broadwell s využitím funkcie Intel Turbo Boost. Podpora Hyper-Threading naviac umožňuje obe jeho jadrá virtuálne rozdvojiť, takže potom vie pracovať ako štvorjadrová výpočtová jednotka. O grafický výkon sa stará integrovaný čip Intel HD Graphics 5300, ktorý si hravo poradí s Full HD grafikou napr. pri filmoch, avšak na hranie hier stavaný nie je. Výkon notebooku podporuje operačná pamäť typu DDR3L s kapacitou 8 GB.

Rozsiahla výbava vrátane SSD

Na ukladanie vašich dát výrobca zvolil rýchle SSD úložisko s kapacitou až 256 GB. Pre bezpečné prihlasovanie do systému, emailovej schránky a ďalších zabezpečených služieb je pripravená čítačka odtlačkov prstov.

Na zálohovanie na externé disky alebo pripojenie ďalších periférií príde vhod USB rozhranie s dvoma rýchlymi konektormi USB 3.0 a nechýba ani čítačka pamäťových kariet. Ďalšie rozšírenie konektorovej výbavy je možné pomocou dokovacej stanice, ktorá nie je súčasťou balenia.

Dlhá výdrž

Použitím úsporných technológií a batérie s veľkou kapacitou tento EliteBook dokáže pracovať veľa hodín bez pripojenia do elektrickej siete, čo z neho robí skvelého spoločníka na cesty. Navyše vďaka podsvietenej klávesnici si môžete dopriať pohodlnú prácu aj za zlých svetelných podmienok.

Kód:  HPBN2502eNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18