Obnoviť stránku

HP EliteBook 840 G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP EliteBook 840 G3

Atraktívny notebook značky HP v úhľadnom šasi s novým tenkým dizajnom je pripravený na vysoké pracovné nasadenie. Spolupráca s kolegami v podnikovej sieti bude oveľa jednoduchšia vďaka integrácii výkonných technológií na podnikovej úrovni. Batéria s dlhou životnosťou zabezpečí, že produktivita neklesne ani mimo kancelárie alebo na cestách.

Kľúčové vlastnosti

  • Štíhly dizajn
  • Batéria s dlhou životnosťou
  • Vysoká miera zabezpečenia
  • Podsvietená klávesnica odolná proti obliatiu
  • Prémiové reproduktory Bang & Olufsen

Sila novej generácie

Energeticky efektívne a výkonné, to sú hlavné prednosti nových procesorov rodiny Skylake. Vnútri tohto modelu nájdete procesor Intel Core, ktorý podporujú veľmi rýchle pamäte DDR4. Rýchlu odozvu systému a bezpečnosť vašich dát má na starosti SSD disk s kapacitou až 512 GB. Neprítomnosť pohyblivých častí použitého disku má priaznivý účinok nielen na tichý proces, ale eliminuje aj možnosť poškodenia dát nežiadúcimi otrasmi.

Široké možnosti konektivity

K firemnej sieti sa pripojíte pomocou WiFi zvládajúcej aj štandard ac. Ostatné periférie môžu využívať vysokorýchlostné USB 3.0 vstupy, najnovší USB Type-C alebo Bluetooth. Projektor alebo iný monitor pripojíte cez DisplayPort. V kancelárii môžete mať všetky periférie už pripravené na prácu a čakajúce až notebook pripojíte cez dokovací konektor. K dispozícii je aj čítačka pamäťových kariet, ktorá podporuje všetky najčastejšie používané pamäťové karty (SD, SDHC, SDXC).

Bezpečnostné prvky

Nadštandardnú mieru bezpečnosti zaisťuje niekoľko bezpečnostných pomocníkov vo forme čítačky odtlačkov prstov a čítačky čipových kariet. Technológia HP Sure Start dokáže strážiť útoky vedené priamo na BIOS a opraviť ho v prípade poškodenia.

Kód:  HPBN3203t8NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09