Obnoviť stránku

HP EliteBook 1040 G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP EliteBook 1040 G3

Rad HP Premium  EliteBook 1040

K sofistikovanému dizajnu neodmysliteľne patrí výnimočný výkon. Skutočný luxus by nemal mať žiadnu slabú stránku. Zoznámte sa s naším radom prémiových zariadení navrhnutých do posledného detailu s ohľadom na vytvorenie dokonalého prostredia.

Výkon

Jedinečný model HP EliteBook je vybavený moderným procesorom Intel Core z platformy Intel Skylake.

Pamäť

Výkonný procesor musí kooperovať so spoľahlivou operačnou pamäťou, preto je počítač vybavený 8 GB RAM DDR.

Grafická karta

Integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 520 sa postará o plynulý a rýchly chod softvéru pre vyťažených profesionálov.

SSD

SSD s kapacitou až 512 GB môže mnohonásobne rýchlejšie pristupovať k dátam a zrýchli tak chod celého počítača.

Štýlový pracant

Na tenkom, elegantnom a odolnom notebooku HP EliteBook 1040 s prvotriednou klávesnicou a leštenom šasi, ktoré bolo vyrezané z hliníka diamantom na stroji CNC, môžete vždy pracovať s istotou.

HP EliteBook 1040

Navrhnutý s ohľadom na vysoké pracovné nasadenie

Pracovný ultrabook HP EliteBook 1040 sa vyznačuje predovšetkým vysokým výkonom, extrémnou odolnosťou a dlhou výdržou na batériu. Náročných používateľov zaujme aj 14" displej s Full HD rozlíšením, a pretože má antireflexnú povrchovú úpravu, nebude vám čitateľnosť obrazovky robiť problémy ani vonku počas slnečných dní. Tenký profil perfektne spracovaného tela prispieva k nízkej hmotnosti len 1,5 kg, takže vás ani pri dlhšom nosení nebude zbytočne zaťažovať.

Zvuk z dielne Bang & Olufsen

Zvuk, ktorý vám budú závidieť

Notebook HP Elitebook 1040 má certifikáciu Skype pre firmy a dodáva sa so zvukovým systémom z dielne Bang & Olufsen, softvérom pre potlačenie šumu HP Noise Reduction Softvér a technológiou HP Clear Sound Amp. Poskytuje skvelé prostredie pre spoluprácu, nech pracujete kdekoľvek.

Ochrana dát a zariadenia

Či už pracujete v kancelárii alebo mimo nej, vaše dáta, identitu a počítač pomôže pred neoprávneným použitím ochrániť viaczložkové overovanie podnikovej triedy zahŕňajúce čítačku odtlačkov prstov, čítačku kariet SmartCard a modul TPM.

Kód:  HPBN2503gNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16