Obnoviť stránku

HP Elite x2 1011 G1

4,0 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Elite x2 1011 G1

Hľadáte výkonný tablet Windows 10 Pro s robustnou konštrukciou? Potom budete vychutnávať zariadenie HP Elite x2 1011 G1, ktoré okrem vysokého výkonu a dlhej životnosti batérie obsahuje funkcie správy a zabezpečenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívna tableta pre podnikanie
  • Výkonný procesor a rýchly disk SSD
  • Konštrukcia odolná voči armádnym štandardom
  • Full HD displej a pár kamier
  • Zariadenie beží na operačnom systéme Windows 10 Pro

odstrel

Nový procesor Intel Core M je charakterizovaný veľmi dobrým výkonom a úsporou, čo prinesie dlhšiu životnosť batérie. Nepretržitý pracovný postup podporuje 128 GB SSD a Windows 10 Pro s množstvom skvelých funkcií pre efektívnejšiu a jednoduchšiu prácu. Tableta obsahuje aj čítačku SD kariet.

Perfektný displej a pár kamier

Hlavná hra sa bude hrať na 11.6 " multi-dotykovou obrazovkou s Full HD rozlíšením a lesklou farbou BrightView, čím sa farby stávajú výraznejšími . Z bezpečnostných dôvodov bol Corning Gorilla Glass 3 chránený pred poškriabaním, škrabancami a prasklinami, a to nielen na jeseň. Tableta je tiež vybavená dvojicou webových kamer, ktoré sa používajú na videohovory a dokumentáciu. Konkrétne má predná webová kamera rozlíšenie 2 MPa a späť 5 Mpx.Tableta bude potešiť nielen vaše oči, ale aj vaše uši. Je vybavený dvoma prednými reproduktormi s technológiou DTS Studio Sound. 

Spoľahlivá bezpečnosť

Zariadenie HP Elite x2 môže trvať ešte ťažšie zaobchádzanie, ako náhodné hrbole alebo ľahké kúzla. Konštrukčný odpor sa testuje v procese HP Total Test a bude tiež testovaný v súlade s vojenským štandardom MIL-STD 810G. Ochrana dát potom dôveruje čip Trusted Platform Module (TPM), ktorý šifruje všetky dôležité údaje.

Kód:  HPBN2506h
Produktové číslo:  L5G63EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09