Obnoviť stránku

HP Designjet T790 24-in ePrinter

Príslušenstvo k tovaru

HP Designjet T790 24-in ePrinter

Vysoko kvalitná a rýchla farebná tlačiareň pre profesionálov CAD, architektov, návrhárov interiérov, inžinierov a projektantov v stavebných spoločnostiach, ktorí pracujú v malých a domácich kanceláriách a potrebujú sériovú veľkoformátovú tlač klasického formátu až A1. Prostredníctvom ručného podávača však zvládne až rozmer 610 × 1676 mm, teda viac ako A1. Špeciálne navrhnuté atramenty HP ponúknu rozlíšenie 2400 dpi a technológia termálnej atramentovej tlače spoločne poskytujú konzistentné, profesionálne výsledky s vysokou kvalitou grafiky. Intuitívna dotyková obrazovka uľahčuje prácu a zjednodušuje ovládanie pri tlači.
Pohodlné podávanie médií prostredníctvom dráh umožňuje vytvárať širokú škálu dokumentov. Štandardný zásobník slúži na podávanie médií štandardnej veľkosti. Ďalej je dodávaný podávač rolky so šírkou od 279 mm až do 610 mm. Estetický vzhľad výtlačku podporí automatická rezačka. Podporuje širokú škálu typov médií vrátane médiá s povrchovou úpravou, lesklého médiá a médiá CAD na čiarové výkresy a nákresy.
Konektivita zariadenia je zabezpečená cez USB konektor a cez sieť LAN. Prostredníctvom služby HP Designjet ePrint & Share môžete prezerať a tlačiť vaše veľkoformátové projekty, aj keď nie ste v štúdiu. Služba automaticky ukladá kópie vašej práce do cloudu, aby ste k nim mohli pristupovať prakticky odkiaľkoľvek. HP ePrint umožňuje tlač nielen z notebooku, ale aj telefónu či tabletu so systémom Apple iOS alebo Google Android.

Doplňujúce informácie:
Tlačová technológia:
Termálna atramentová tlač HP

Počet tlačových kaziet :
6 (azúrová, sivá, purpurová, matná čierna, fotografická čierna, žltá)

Garantovaná minimálna šírka čiary:
0,06 mm (ISO/IEC 13660:2001 (E))

Tlačové jazyky:
Adobe PostScript 3; Adobe PDF 1.7
HP-GL/2
HP-RTL
TIFF
JPEG
CALS G4
HP PCL 3 GUI

Pamäť:
8 GB

Rozhranie:
USB 2.0
Fast Ethernet (100Base-T)

Podávanie papiera
Podávanie listov, podávač kotúčov, automatická rezačka

Podporované typy médií
Kancelársky a kriedový papier (kancelársky, kriedový, silný poťahovaný, super silný a matný, farebný); technický papier (pauzovací, kancelárska fólia, pergamen); fólia (priehľadná, matná, polyesterová); fotografický papier (hladký, lesklý, pololesklý, matný, vysoko lesklý); priehľadný, samolepiace (obojstranná viditeľnosť, pre vnútorné použitie, polypropylén, vinyl)

Odporúčaná hmotnosť médií
60 až 328 g/m2

Štandardná veľkosť médií (metrické rola)
Šírka listu: 210 až 610 mm
Role: 279 až 610 mm

Vlastná veľkosť médií
210 x 279 až 610 x 1 676 mm

Vonkajší priemer rolky
135 mm

Hrúbka média
Až 0,8 mm

Softvér:
HP Designjet Utility
HP Designjet ePrint

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Atramentová

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 1,55 str./min.

Rozmery

Výška 1 050 mm
Hĺbka 702 mm
Šírka 1 262 mm
Hmotnosť 60 kg

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Sivá
Kód:  PA607e
Produktové číslo:  CR648A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17