Obnoviť stránku

HP Designjet T520 24-in ePrinter

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

HP Designjet T520 24-in ePrinter

Vysokokvalitná a rýchla farebná tlačiareň pre profesionálov CAD, architektov, návrhárov interiérov, inžinierov a projektantov v stavebných spoločnostiach, ktorí pracujú v malých a domácich kanceláriách a potrebujú sériovú veľkoformátovú tlač až do veľkosti formátu A1. Prostredníctvom podávača však 24" HP Designjet T520 zvládne až rozmer 610 × 1 897 mm – teda viac ako A1. Špeciálne navrhnuté atramenty HP ponúknu rozlíšenie 2 400 dpi a technológia termálnej tlače spoločne poskytujú konzistentné, profesionálne výsledky s vysokou kvalitou grafiky. Intuitívna, dotyková obrazovka uľahčuje prácu a zjednodušuje ovládanie pri tlači.

Kľúčové vlastnosti veľkoformátovej tlačiarne HP Designjet T520 24"

  • Veľkoformátová tlač v kompaktnom vyhotovení
  • Špičkové tlačové rozlíšenie (2 400 × 1 200 DPI)
  • Výtlačky A1/D za 35 s z role
  • Intuitívne ovládanie cez dotykovú obrazovku (4,3")
  • Jednoduchá tlač projektov pomocou softvéru HP Click printing
  • Vzdialená tlač zo smartfónov a tabletov (HP Mobile Printing a HP ePrint)

Flexibilne využiteľná veľkoformátová tlačiareň

Pohodlné podávanie médií prostredníctvom dráh umožňuje vytváranie širokej škály dokumentov na veľkoformátovej tlačiarni HP Designjet T520. Štandardný zásobník slúži na podávanie médií štandardnej veľkosti. Ďalej je k dispozícii ručný podávač pre väčšie rozmery a podávač rolky so šírkou od 210 mm až do 610 mm. Estetický vzhľad výtlačku podporí automatická rezačka. Podporuje širokú škálu typov médií vrátane tých s povrchovou úpravou, lesklého média a technického papiera na čiarové výkresy a nákresy.

Jednoduchá mobilná tlač cez HP Designjet ePrint & Share

Vstavané rozhranie siete WiFi umožňuje umiestniť veľkoformátovú tlačiareň HP Designjet T520 tam, kde vám to najviac vyhovuje. Prostredníctvom služby HP Designjet ePrint & Share môžete prezerať a tlačiť vaše veľkoformátové projekty, aj keď nie ste v blízkosti. HP ePrint umožňuje tlač nielen z notebooku, ale aj telefónu či tabletu so systémom Apple iOS alebo Google Android.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Atramentová

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Rozmery

Výška 932 mm
Hĺbka 530 mm
Šírka 987 mm
Hmotnosť 34 kg

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Čierna
Kód:  PA607c
Produktové číslo:  CQ890C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16