Obnoviť stránku

HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Color LaserJet Pro MFP M377dw JetIntelligence

Farebná laserová tlačiareň HP Color LaserJet Pro MFP M377dw ponúka vysoký výkon a produktivitu v kompaktnom tele. Vďaka vysokej rýchlosti 24 strán za minútu a mesačnému vyťaženiu až 50 000 stránok sa tlačiareň hodí do prevádzky s veľmi častou tlačou. Zariadenie ponúka možnosť skenovania a kopírovania dokumentov a ich ukladanie na pripojený USB disk.


Pripravená na vysokú záťaž

Tlačiareň je vybavená priestranným zásobníkom, ktorý pojme až 250 listov. K dispozícii je tiež podávač pre jednoduché skenovanie alebo kopírovanie väčšieho počtu dokumentov a možnosť obojstrannej tlače, ktorá je najrýchlejšia vo svojej triede. Jednotlivé parametre ľahko navolíte na farebnom dotykovom displeji.


Technológia JetIntelligence

Tlačiarne JetIntelligence využívajú nové tonery, ktoré sa vyznačujú prelomovým chemickým zložením, kedy každú časticu tonera tvorí tvrdá škrupina a mäkké jadro. Toto zloženie zabezpečí vysokú výťažnosť a nízku spotrebu energie počas zapekanie tonera. Tlač je tak rýchlejšia a úspornejšia pri zachovaní jeho vysokej kvality.


Viac stránok, výkonu a ochrany

Inteligentná technológia maximalizácie strán zisťuje opotrebovanie kazetového systému a vždy ponúkne najlepší výkon pre vytlačenie čo najviac stránok. Počas prevádzky tlačiareň zhromažďuje kľúčové informácie o tonerovej kazete a stave jednotlivých komponentov, čím dokáže inteligentne určiť jej životnosť.



Multifunkčné využitie

Vstavaný skener s maximálnym rozlíšením 1 200 DPI ponúka veľmi svižné naskenovanie dokumentov rýchlosťou 26 strán za minútu. Skenovať môžete priamo do e-mailu, sieťových priečinkov alebo cloudu. USB konektor umožňuje tlačiť dokumenty priamo z vášho flash disku.


Pokročilé zabezpečenie a zdieľanie

Tlačiareň ponúka rad funkcií pre dokonalé zabezpečenie a správu vašich dát. Ľahko nastavíte tlač a možnosť zdieľania tlačiarne prostredníctvom vstavaného rozhrania Ethernet. Zariadenie môžete jednoducho spravovať cez HP Web Jetadmin aplikáciu.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná
Určenie Do kancelárie

Funkcie

Funkcie AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Funkcie skenera Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu
Rýchlosť skenovania 26 str./min.

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače 600 x 600 DPI
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 24 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 24 str./min.
Vstupný zásobník 300 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 50 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 400 mm
Hĺbka 472 mm
Šírka 426 mm
Hmotnosť 23,2 kg

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Sivá

Hmotnosť

Hmotnosť 23,2 kg
Kód:  PA498y25
Produktové číslo:  M5H23A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18