Obnoviť stránku

HP Color LaserJet Pro MFP M277dw JetIntelligence

4,8 58 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Color LaserJet Pro MFP M277dw JetIntelligence

Farebná laserová tlačiareň HP Color LaserJet Pro MFP M277dw ponúka vysoký výkon a produktivitu v kompaktnom tele. Vďaka vysokej rýchlosti 18 strán za minútu a mesačnému vyťaženiu až 30 000 strán sa tlačiareň hodí do prevádzky s veľmi častou tlačou. Zariadenie ponúka možnosť faxovania, skenovania a kopírovania dokumentov a k dispozícii je aj funkcia bezdrôtovej tlače cez Wi-Fi rozhranie priamo z mobilných zariadení.


Pripravená na vysokú záťaž

Tlačiareň je vybavená priestranným zásobníkom, ktorý pojme až 150 listov. K dispozícii je aj ručný podávač na jednoduché skenovanie alebo kopírovanie väčšieho počtu dokumentov a možnosť obojstrannej tlače. Jednotlivé parametre ľahko navolíte na farebnom dotykovom displeji.


Technológia JetIntelligence

Tlačiarne JetIntelligence využívajú nové tonery, ktoré sa vyznačujú prelomovým chemickým zložením, kedy každú časticu tonera tvorí tvrdá škrupina a mäkké jadro. Toto zloženie zabezpečí vysokú výťažnosť a nízku spotrebu energie počas zapekania tonera. Tlač je tak rýchlejšia a úspornejšia pri zachovaní vysokej kvality.


Viac stránok, výkonu a ochrany

Inteligentná technológia maximalizácie strán zisťuje opotrebovanie kazetového systému a vždy ponúkne najlepší výkon na vytlačenie čo najviac stránok. Počas prevádzky tlačiareň zhromažďuje kľúčové informácie o tonerovej kazete a stave jednotlivých komponentov, čím dokáže inteligentne určiť jej životnosť.



Multifunkčné využitie

Vstavaný skener s maximálnym rozlíšením 1200 DPI ponúka veľmi svižné naskenovanie dokumentov rýchlosťou 18 strán za minútu. Skenovať môžete priamo do e-mailu, sieťových priečinkov alebo cloudu. USB konektor umožňuje tlačiť dokumenty priamo z vášho flash disku.


Pokročilé zabezpečenie a zdieľanie

Tlačiareň ponúka množstvo funkcií na dokonalé zabezpečenie a správu vašich dát. Ľahko nastavíte možnosť sprístupnenia tlačiarne cez Ethernet a bezdrôtové siete. Navyše vďaka NFC získate možnosť tlačiť jednoduchým dotykom z vášho mobilného zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie AirPrint, Automatická obojstranná tlač (duplex), Fax, Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN, WiFi, NFC

Podporované formáty papiera

Skenovanie

Funkcie skenera Skenovanie do e-mailu
Rýchlosť skenovania 21 str./min.

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 18 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 18 str./min.
Vstupný zásobník 150 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 30 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 322 mm
Hĺbka 417 mm
Šírka 420 mm

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Biela

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Kábel USB, Napájací kábel
Kód:  PA498y21
Produktové číslo:  B3Q11A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06