Obnoviť stránku

HP Color LaserJet Enterprise CP4025dn

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Color LaserJet Enterprise CP4025dn

Moderná tlačiareň, ktorá bude so svojou laserovou technológiou dostačujúca v ktorejkoľvek menšej alebo strednej kancelárii. Vysoká kvalita vyhotovenia vnútorného vybavenia sa prejavuje na skvelej rýchlosti. Hneď 35 strán za minútu v čiernobielom a dokonca aj vo farebnom vyhotovení vás rozhodne ohromí. Už sa nikdy nestane, že budete dlho čakať na svoje dôležité dokumenty vo fyzickej podobe.
Mesačné navrhované zaťaženie sa zastavilo na rovných 100 000 stránok formátu A4 a rozhodne sa nebojte používať automatickú duplexnú tlač. Viacúčelový vstupný zásobník pojme 100 listov a klasický spodný až 500. Výťažnosť originálnych tonerov sa pri farbách pohybuje na hranici 11 000 stránok a zvýšená kapacita čierneho tonera má až 17 000. O rozsiahle tlačové zostavy sa postará rýchly procesor v kombinácii s 512 MB operačnej pamäte. K počítaču sa dá pripojiť pomocou klasického USB portu, ale skôr využijete začlenenie do vašej firemnej siete pomocou vstavaného LAN konektora.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Možno dokúpiť podávač

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 35 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 35 str./min.
Vstupný zásobník 600 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 100 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 420 mm
Hĺbka 522 mm
Šírka 540 mm

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Sivá
Kód:  PA498y9e
Produktové číslo:  CC490A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12