Obnoviť stránku

HP AC200W

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

HP AC200W

Vychutnajte si dokonalé zábery z akčnej kamery od spoločnosti HP. Toto jednoduché zariadenie je pripravené ísť s vami do tých najbláznivejších športových aktivít. Produkt je vybavený veľmi pevným, húževnatým a vodoodolným puzdrom, ktoré ho udrží v bezpečí v každej situácii.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna akčná kamera
  • Umožňuje natáčanie videí vo Full HD
  • Možnosť snímať fotografie v kvalite 5 Mpx
  • Možnosť vložiť microSD kartu vo veľkosti 32 GB
  • Odolnosť dosiahnutá vďaka pevnému krytu
  • Jednoduché ovládanie prostredníctvom náramku

Ostrý obraz aj v extrémynch podmienkach

Vychutnajte si Full HD zábery pod uhlom zorného poľa 143 stupňov. Video je schopné zaberať obraz pri snímkovacej frekvencii 60 fps. Kamera vám dokonca umožní vytvárať snímky v kvalite 16 Mpx. Vôbec sa nemusíte báť o to, že sa vám nezmestia vaše videá do tohto zariadenia. Produkt má možnosť pripojenia microSD karty vo veľkosti až 32 GB. Integrovaná batéria vám vydrží až na 120 minút plnej prevádzky.

Veľmi pevná a húževnatá skrinka umožní používateľovi vziať kameru do morských hlbín, na zasnežené svahy alebo napríklad na riadidlá bicykla. Vďaka pevnému plastovému materiálu a dokonalému vyhotoveniu bude vaša kamera vždy v bezpečí.

Ďalšou vynikajúcou vychytávkou sa určite stane ovládací náramok z gumy. Ten vám umožní jednoduché ovládanie pomocou niekoľkých tlačidiel. Náramok sa veľmi pohodlne nosí a pri športe nijako neprekáža. Na displeji môžete sledovať v reálnom čase čo práve fotografujete, alebo pomocou tlačidla odfotiť skvostné zábery.

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Rozlíšenie snímača 5 Mpx

Typ a funkcie

Typ Outdoor

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SDHC

Výstupy

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,9 cm
Výška 3,2 cm
Hĺbka 4,3 cm

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Obsah balenia USB kábel, HDMI kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Puzdro, Krytka tela
Kód:  HPCP0600i
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  J4N16AA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17