Obnoviť stránku

HP 4GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP 4GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8

Vysoko kvalitné pamäťový modul typu DDR3 od skúseného výrobcu HP určený pre výkonné systémy, servery a viacprocesorové počítače tohto výrobcu. Podporuje ECC Unbuffered technológiu s kontrolou parity a má kapacitu 4 GB . Technológia ECC kontroluje transparentne a v reálnom čase integritu dát uložených v pamäti. Dokáže tak nájsť a opraviť chybu v jednom bitu a odhaliť chybu vo dvoch bitoch.
Pamäť má dve samostatne adresovateľné oblasti (Memory rank). Rad serverových čipsetov má obmedzený počet memory rank alebo priamo predpísanú konfiguráciu pamäťou pre jednotlivé sloty, preto je potrebné pri nákupe sledovať tento údaj vzhľadom k budúcim upgraduje - ak dosiahnete plný počet memory rank na základnej doske, nebude možné pridať ďalšie modul aj keby ostávali nejaké voľné pamäťové sloty.
Parametre a špecifikácie:
Typ:

DDR3 ECC Unbuffered
Kapacita:
4 GB
Memory rank:
Dual Rank
Pracovná frekvencia:
1600 MHz
CAS Latency (CL):
11

Kód:  TH911v2a
Produktové číslo:  669322-B21

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17