Obnoviť stránku

HP 460-a200nc

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP 460-a200nc

 Kompaktný a veľmi úsporný počítač zo série HP 460 predstavuje ideálne riešenie na domáce i kancelárske použitie. Jeho konfigurácia úplne stačí na beh kancelárskych aplikácií, internet a poštu, prehrávanie Full HD videí a iných multimédií, alebo hranie menej náročných hier. Vnútri je nainštalovaný operačný systém Windows 10 Home v 64-bitovej edícii a v balení nájdete klávesnicu i myš. Po rozbalení môžete počítač hneď začať používať. 

 Kľúčové vlastnosti počítača HP 460-a200nc 

  •  Úsporný počítač pre domácnosť aj kanceláriu 
  •  Možnosť pripojenia až dvoch monitorov 
  •  Nechýba podpora WiFi a Bluetooth 
  •  Nainštalovaný OS Windows 10 Home 64-bit 
  •  Klávesnica a myš sú súčasťou balenia 
  •  Počítač je pripravený na okamžité použitie 

 Veľmi dobrý pomer ceny a výkonu 

 V útrobách počítača sa skrýva výkonný dvojjadrový procesor Intel Celeron Dual Core J3060 z rodiny Braswell, ktorý je podporený rýchlou 4 GB DDR4 pamäťou. Grafické jadro Intel HD Graphics 400 sa postará o plynulé vykreslenie obrazu na monitore, ktorý môžete pripojiť prostredníctvom HDMI, alebo VGA konektora. Vaše dáta pojme objemný 1 TB pevný disk. Celá zostava je energeticky veľmi nenáročná a pri úplnom zaťažení jej spotreba neprekračuje 180 W. 

 Počítač so širokou konektivitou 

 K internetu sa môžete pripojiť ako cez gigabitový Ethernet, tak i cez WiFi. Pre komunikáciu s telefónom, zdieľanie súborov alebo na spárovanie najrôznejšieho príslušenstva je vám k dispozícii Bluetooth 4.0. Na všetko ostatné je tu štvorica USB 2.0 a dvojica vysokorýchlostných USB 3.0 portov. V počítači nechýba ani optická DVD mechanika a integrovaná čítačka pamäťových kariet. 


Kód:  HPCD0002e2d
Produktové číslo:  4XG04EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13