Obnoviť stránku

HP 3,5" HDD 4TB 6 G SATA 5900 ot.

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP 3,5" HDD 4TB 6 G SATA 5900 ot.

Disky Entry sú najdostupnejším riešením pre servery základnej úrovne. Entry sú spoľahlivé a veľké úložiská pre moderné prostredie základných serverov a sieťových úložísk. Tieto veľkokapacitné disky ponúkajú najvýhodnejší pomer ceny a kapacity, takže ak potrebujete viac priestoru pre firemné dáta, je správny čas pre vylepšený. Disky sú najvýhodnejším riešením pre menej dôležité aplikácie a typickou záťažou do 40 %.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoľahlivý disk pre servery HPE ProLiant
  • Skvelý pomer ceny a kapacity
  • Rýchlejší prístup k dátam aj ich zápis (optimalizácia trasy hlavičky)
  • Rozmer 3,5" (formát LFF)

Rýchla reakcia proti ťažkostiam

Technológia TLER dáva disku časové obmedzenia, takže chybu ohlási skutočne rýchlo, počas 5 sekúnd, nie ako systémy s neobmedzeným počtom pokusov. Detekcia chýb vyrovnávacej pamäti chráni dáta v diskovej vyrovnávacej pamäte pomocou kontroly parity alebo technológie ECC. NCQ (Native Command Queuing) optimalizuje poradie vykonávania prijatých príkazov na čítanie a zápis, a zvyšuje tak výkon pevných diskov.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do serveru, Dátové úložiská

Vlastnosti

Kód:  TH963q1
Produktové číslo:  815635-B21

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04