Obnoviť stránku

HP 255 G5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP 255 G5

Spoločnosť HP modelom 255 G5 predstavuje ideálneho a všestranného spoločníka pre prácu a zábavu. Svojím elegantným dizajnom s jemným tmavosivým prúžkovaním ozdobí každý pracovný stôl, zastane funkciu domáceho počítača pre všetko a všetkých a nezaostáva ani v prípade častého prenášania do práce alebo na prednášky. Má všetko, čo má správny počítač mať. Spoľahlivý výkon a výbavu bez kompromisov dokázal výrobca vtesnať do veľmi dostupného notebooku.

Kľúčové vlastnosti

  • Bohaté vybavenie pre prácu i zábavu všetkého druhu
  • Výkonné procesory AMD
  • Rýchly SSD disk pre okamžitú odozvu programov
  • Pestrá konektorová výbava
  • DVD mechanika pre prácu s optickými médiami
  • Najnovší operačný systém Windows 10

Rýchly a výkonný

Výkon dostačujúci pre klasické kancelárske a iné aplikácie, ako aj pre multimédiá, poskytujú štyri jadrá procesoru AMD v spolupráci s rýchlou pamäťou. Na lesku a rýchlosti potom výkonu a plynulému chodu notebooku dodáva SSD disk, ktorý rýchlo načíta dáta a systém a nikdy vás nezdrží. Všetko, čo robíte v počítači, vám sprostredkuje 15.6" displej s antireflexnou vrstvou. Obrazovke tak nehrozia odlesky ani akákoľvek strata viditeľnosti.

Všestranný pomocník

Na pripojenie ďalších zariadení k notebooku alebo naopak notebooku k nim, využijete celý rad konektorov. Klasické USB, vrátane portu USB 3.0 je samozrejmosťou, nechýba HDMI a rovnako ani VGA konektor. K internetu sa pripojíte káblom alebo veľmi rýchlou WiFi kartou. Počítač si pomocou čítačky či DVD mechaniky poradí s pamäťovými kartami aj s optickými médiami. Pre ešte lepší pôžitok z multimédií je vybavený skvelou technológiou DTS Studio Sound, s ktorou si vychutnáte bezchybný zvuk.

Kód:  HPBN0008dNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18