Obnoviť stránku

HP 255 G4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP 255 G4

Notebook radu HP 255 G4 je vhodnou voľbou, ak hľadáte cenovo dostupný stroj na surfovanie internetom, multimédiá aj prácu od preverenej značky. Dobrú prácu doma, v kancelárii, aj na cestách odvedie dvojjadrový procesor AMD Dual Core E1-6015. Dopĺňa ho až 4 GB operačná pamäť DDR3L.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý multimediálny notebook za veľmi priaznivú cenu
  • Úložisko s veľkosťou až 1 000 GB
  • Nutná kancelárska výbava v podobe WiFi, Bluetooth alebo DVD mechaniky
  • Displej s uhlopriečkou 15,6" s antireflexnou úpravou
  • Plnohodnotná klávesnica s numerickou časťou

Veľa možností pripojenia

Beh všetkých grafických aplikácií a niektorých menej náročných hier obstará integrovaná grafika AMD Radeon. Svoje dáta uložíte na pevný disk s veľkosťou až 1 000 GB, prípadne si ich môžete zálohovať na DVD pomocou vypaľovacej mechaniky. Pohodlný presun dát dovoľuje čítačka SD kariet. Bonusom je perfektná konektivita na čele s USB portom verzie 3.0 a konektorom HDMI.

Nádherný zvuk aj obraz

Pre maximálne spríjemnenie práce je osadený displejom s antireflexnou technológiou, ktorá minimalizuje svetlo odrazené od displeja. Vaše oči sa budú menej namáhať, zlepšia sa vlastnosti obrazu a vďaka HD Ready rozlíšeniu bude práca s multimédiami potešením. Rozprávajte sa cez Skype vďaka integrovanej webkamere s mikrofónom. Písanie uľahčí ostrovčeková klávesnica s numerickou časťou. Kvalitný hudobný prednes dodajú zabudované reproduktory DTS Studio Sound.

Kód:  HPBN0006g2NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09