Obnoviť stránku

HP 2.4 GHz Wireless Keyboard and Mouse CZ

4,1 9 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP 2.4 GHz Wireless Keyboard and Mouse CZ

Bezdrôtová sada klávesnica s myšou poskytuje rýchle a presné spojenie s PC. Klávesnica poskytuje štandardné rozvrhnutie tlačidiel a dokáže ponúknuť veľkú väčšinu ovládacích prvkov pre prístup k multimédiám. Optická myš umožní zase presné a rýchle pohyby po stránkach dokumentov, textu, monitora alebo displeja.

Bezdrôtová optická myš je s tromi tlačidlami, kolieskom a rozlíšením 1000 dpi. Je navrhnutá ako pre pohodlie, tak pre ľahké nosenie. Bezproblému ju môžete používať u svojej zostavy doma alebo u notebooku na cestách.

Klávesnica má rozšírenú zostavu kláves a je rozdelená do niekoľkých blokov. Základný blok slúži na písanie textov, zatiaľ čo vedľajšie numerický blok je určený pre jednoduché písanie číslic. Pre ďalšie ovládanie slúži navigačné klávesy. Profil klávesnice je tenšia oproti klasickým klávesniciam. Klávesy sú príjemné na dotyk a zaisťujú pohodlie pri práci. Určite oceníte, že vás klávesnice pomocou LED diódy upozorní na potrebu výmeny batérií.

Sada je vybavená bezdrôtovou technológiou 2.4 GHz s USB prijímačom. Inštalácia tejto sady je veľmi jednoduchá. Vychutnajte si pohodu bez káblov a akéhokoľvek obmedzenia. Môžete napríklad sedieť na gauči a ovládať svoj multimediálny počítač umiestnený až desať metrov od vás.

Systémové požiadavky:

  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 8.1
  • Android
  • USB pre pripojenie dongle

Napájanie:
Klávesnica: 2x AA batérie (sú súčasťou balenia)
Myš: 2x AA batérie (sú súčasťou balenia)

Rozmery:
Myš: 63 x 33 x 114 mm (š xvxd)

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Chiclet
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 42,15 cm (421,5 mm)
Výška 2,74 cm (27,4 mm)
Kód:  HPBP0802
Produktové číslo:  G1K29AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02