Obnoviť stránku

HP-10S+

Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
12,72 €
Zľavnené -16 %
15,90 € 18,90 €

HP-10S+

Nechcete urobiť chybu pri výpočte? Rada vám v tom prípade pomôže kalkulačka HP-10S+. Vedecká kalkulačka na maturitu si poradí so zložitejšími výpočtami, hodí sa tak pre stredoškolákov a vysokoškolákov. Ponúka celkovo 240 funkcií, ktoré zvládnu celý rozsah učiva. Ak sa zameriame na základné funkcie, ktoré sú k dispozícii, ide o kalkulačku s odmocninami, so zátvorkami a s poslednou odpoveďou. HP-10S+ zároveň tiež zvládne derivácie a integrály, alebo goniometrické funkcie. Funguje vďaka batérii CR44/LR44 (gombíková). Obrovskou výhodou je chod na duálne napájanie. To znamená, že okrem solárneho panelu použije pri nedostatku svetla batériu, čo výrazne ušetrí spotrebu. Kalkulačka poskytne 2-riadkový displej. Súčasťou je aj ochranné puzdro, ktoré zamedzí jej poškriabaniu.

Kľúčové parametre kalkulačky HP-10S+

  • Táto vedecká kalkulačka je vhodná na maturitu
  • 240 funkcií
  • Napájanie: solárne aj batériové
  • Počítajte s hmotnosťou kalkulačky 92 g
  • S automatickým vypínaním klesne spotreba energie
  • Vedecké funkcie: goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , derivácie a integrály, výpočty s maticami a vektormi, štatistika dvoch premenných a prevody jednotiek

HP-10S+: kalkulačka na maturitu

Vedeckú kalkulačku HP-10S+ môžete použiť aj na maturite. Pomôže vám s vyriešením goniometrické, logaritmické či exponenciálne funkcie, zároveň ale nemá grafický režim, nedokáže upravovať alebo riešiť algebrické rovnice s premennou, ani nie je programovateľná.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ kalkulačky Vedecká – povolená na maturite

Napájanie

Typ napájania Solárne aj batériové
Prídavné batérie CR44/LR44 (gombíková)

Výbava

Výbava Ochranné puzdro, Automatické vypnutie
Typ klávesov Plastové
Počet matematických funkcií 240 funkcií

Funkcie

Základné funkcie S odmocninami, So zátvorkami, S poslednou odpoveďou
Vedecké funkcie Goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , Derivácie a integrály, Výpočty s maticami a vektormi, Štatistika dvoch premenných, Prevody jednotiek

Displej

Displej 2-riadkový

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 92 g
Kód:  HPK002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  886112957278
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07