Obnoviť stránku

HOYA 58mm Pro 1D DMC cirkulární

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOYA 58mm Pro 1D DMC cirkulární

Polarizačný filter s veľkosťou 58 mm od špičkového japonského výrobcu HOYA je nepostrádateľným pomocníkom pri fotení scén, kde hrozí porušenie snímky nežiaducim odleskom. Či už sa jedná o fotografovanie vodnej hladiny či leštených povrchov, polarizačný filter si poradí so všetkým. Vďaka kvalitnému prevedeniu výrazne prispieva k zvýšeniu sýtosti farieb a zvýrazneniu kontrastu, čo ocenia nielen profesionálni fotografi, ale aj začiatočníci, a to predovšetkým pri fotení oblohy, na ktorej vynikne kontrast medzi bielymi mrakmi a pozadím.

Kľúčové vlastnosti polarizačného filtra HOYA 58 mm Pre 1D DMC

  • Viacvrstvové antireflexné prevedenie pre redukciu presvetleniu
  • Hliníkový krúžok filtra HOYA v čiernej farbe zabráni nechceným odleskom
  • Výnimočne tenký krúžok zamedzí nechcenú vinetáciu
  • Vrúbkovaná úprava krúžku uľahčuje manipuláciu
  • Čierne prevedenie hrán filtra HOYA znižuje riziko odrazu svetla
  • Ochranné puzdro zabráni prístupu UV lúčov a predĺži životnosť filtra

Menej odleskov, viac skvelých fotografií

Jednotlivé komponenty polarizačného filtra HOYA 58 mm Pro 1D DMC sú už z výroby prispôsobené tak, aby maximálne znížili riziko nechcených odleskov. Hliníkový krúžok v čiernej farbe spolu so špeciálne upravenými čiernymi hranami filtra zamedzuje odrazu svetla a nežiaducim odleskom. Vďaka technológii DMC - Digital Multi-Coated, dokáže polarizačný filter HOYA zabrániť presvetleniu objektívu a zdvojeniu obrazu, inak spôsobenému povrchovými odleskami. Nízkoprofilový krúžok, ktorý zamedzí vinetáciu u širokých objektívov, je navyše vybavený závitom pre nasadenie krytky.

Pre pohodlnú manipuláciu a ochranu

Polarizačný filter HOYA 58 mm Pre 1D DMC má vrúbkované hrany, ktoré výrazne uľahčujú manipuláciu a správne nastavenie filtra. Táto povrchová úprava zamedzuje nechcenému upusteniu pri nasadzovaní či snímaní z objektívu. Puzdro dodávané spoločne s polarizačným filtrom chráni pred UV lúčmi, čím výrazne zvyšuje životnosť a odolnosť filtra. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ filtra

Typ filtra Polarizačné

Priemer

Priemer filtra 58 mm

Ďalšie vlastnosti

Vyhotovenie filtra Slim
Povrchová úprava DMC
Kód:  HO004c2
Produktové číslo:  POLC58PROD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07