Obnoviť stránku

HOYA 55 mm HD NANO

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOYA 55 mm HD NANO

Polarizačný filter je nedoceniteľný pomocník pri vonkajšom fotografovaní počas dňa. Filter odstraňuje odlesky, zvyšuje sýtosť a živosť farieb, a tak bude mať jasná obloha správne odtiene modrej a potlačí sa opar. HD filter má o 25 % vyššiu priepustnosť ako štandardné polarizačné filtre a okrem polarizačného efektu nemá prakticky žiadny vplyv na vyváženie farieb, kontrast alebo čistotu výsledného záberu.

Kľúčové vlastnosti

  • Pôsobivé fotografie na slnku
  • O 25 % vyšší prenos svetla
  • Mimoriadne odolný povrch
  • Dlhá životnosť UV vrstvy

Dlhoročný spoločník

Filter uchráni šošovku objektívu pred mechanickým poškodením, odpudzuje vodu aj mastnotu. Povlak to však samozrejme odnáša za šošovku objektívu a samotný proces čistenia sa podieľa na degradácii pôvodných vlastností. Preto je tu špeciálny, veľmi tvrdý povlak, ktorý odolá až o 200 % dlhšie ako bežné povrchové úpravy. Pritom je všetko vo veľmi tenkom rámčeku a nechýba predný závit na pripojenie ďalších filtrov alebo krytky objektívu.

 

Parametre a špecifikácia

Typ filtra

Typ filtra Polarizačné, Ochranný

Priemer

Priemer filtra 55 mm

Ďalšie vlastnosti

Vyhotovenie filtra Klasické
Povrchová úprava HD, MRC / Nano
Kód:  HO027a2
Produktové číslo:  POLC55HDN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17