Obnoviť stránku

House of Marley Uplift 2 Wireless - signature black

3,4 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

House of Marley Uplift 2 Wireless - signature black

Bezdrôtové slúchadlá do uší House of Marley Uplift 2 Wireless v čiernej farbe vás zaujmú nielen kvalitným zvukom, ale aj ekologickými výrobnými procesmi. Vďaka 8 mm meničom, širokému frekvenčnému rozsahu a vysokej citlivosti slúchadiel si naplno vychutnáte akýkoľvek hudobný žáner. Kvalitný mikrofón s neodýmovým magnetom vám umožní pohodlne a zrozumiteľne vybavovať vaše telefónne hovory. Prepletený textilný kábel je odolný voči zamotaniu a zabraňuje prenášaniu rušivých signálov. So slúchadlami House of Marley si vychutnáte vysokokvalitnú hudbu a tiež prispejete ochrane životného prostredia. Súčasťou balenia sú tri rôzne veľkosti náušníkov.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel House of Marley Uplift 2 Signature Black

  • Bezdrôtové štupľové slúchadlá sú vyrobené z recyklovaných materiálov
  • Kábel je odolný voči zamotaniu a umožňuje pripevnenie ku krku
  • Vysokokvalitný zvuk slúchadiel Uplift 2 Wireless
  • Čierne slúchadlá disponujú kvalitným mikrofónom
  • Bezdrôtový prenos až počas 10 hodín
  • Prepojenie pomocou Bluetooth technológie

Chráňte so slúchadlami Marley životné prostredie

Čierne slúchadlá House of Marley Uplift 2 Wireless sú vyrobené ekologickými postupmi a všetky materiály sú plne recyklovateľné. Vďaka certifikácii „Forest Stewardship Council“ máte istotu, že použité drevo pochádza iba z ekologicky udržateľných lesov. Všetky kovové súčasti slúchadiel sú vyrobené z recyklovaného hliníka.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  HMR001c6
Produktové číslo:  EM-JE103-SB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12