Obnoviť stránku

House of Marley Mystic - black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

House of Marley Mystic - black

Hledáte cenovo dostupná slúchadlá, ktoré sa niečím významne odlišujú od konkurencie? Potom skúste mrknúť na tieto čierne drobcov v štýle reggae. Vyrobené sú z recyklovaných materiálov a poteší tak všetkých priaznivcov životného prostredia. V vnútri ozvučnice sa ukrývajú 9,2 mm dynamické meniče, ktoré poskytujú čistý, rázny zvuk so silnými basmi. 

kľúčové vlastnosti

  • Silné 9,2 mm meniče pre kvalitný zvuk s pevným basom
  • Malé a jednoduché, presne také, aké majú štuple byť
  • Kábel minimalizuje tvorbu uzlíkov
  • Pekné čierne farebné prevedenie
  • Dodávané v ekologickom balení z recyklovaných materiálov

štýlový počúvanie

Slúchadlá sú jednoducho malá a jednoduchá, ale to je súčasne ich sila. Cez drobné rozmery z nich hudba znie presvedčivo a basy dynamicky rozvibrujú vaše bubienky. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že v ekologickom balení sa nachádzajú dva páry rôzne veľkých silikónových koncoviek, aby slúchadlá vždy perfektne padla.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  HMR0021w1
Produktové číslo:  EM-JE070-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01