Obnoviť stránku

House of Marley Liberate XLBT - sedlo

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

House of Marley Liberate XLBT - sedlo

Slúchadlá Liberate XLBT kombinujú schopnosti bezdrôtového počúvania s použitím vybraných prémiových materiálov a zodpovednou ekologickou konštrukciou. Základom je hlavový most z odolnej nerezovej ocele, vystlaný kožou, ktorý dopĺňajú pohodlné kožené náušníky. Na krytoch mušlí nájdete netradične pravé drevo z certifikovaných udržateľných zdrojov (FSC). Všetko spája špeciálna textília REWIND, ktorá je z tretiny tvorená kanabisom, z ďalšej tretiny bio bavlnou a z posledných 40 % recyklovanými PET fľašami.


Kľúčové vlastnosti

  • Špičková konštrukcia z prémiových materiálov (drevo, koža, kov)
  • 50 mm meniče s neodymovými magnetmi pre silný zvuk
  • Podporuje moderný kodek aptX a kompresiu AAC
  • Ovládanie prehrávania a telefonovania priamo na mušli
  • Kábel s jednotlačidlovým ovládaním a mikrofónom
  • Skladacie vyhotovenie a vrecúško v balení pre jednoduché prenášanie

Špičkový zvuk v každom ohľade

Slúchadlá využívajú rozmerné 50 mm meniče s neodymovými magnetmi, vďaka ktorým vytvárajú bohatý a neskutočne detailný zvuk so silným basovým základom už do 14 Hz. Všetky nástroje sú perfektne odlíšené a zreteľne zobrazené, aby ste si vychutnali každú notu. Výstup je podriadený príjemnému zvuku od najnižších tónov až k iskrivým výškam a vernej reprodukcii pôvodnej nahrávky v celom frekvenčnom spektre.


Bezdrôtovo v najvyššej kvalite aj káblom

K bezdrôtovému prenosu je pripravená technológia Bluetooth v4.1 spoločne s kodekom aptX a modernou kompresiou AAC. Na obsluhu prehrávania je dostupná sada tlačidiel priamo na pravej mušli (zap./vyp., hlasitosť, prehrávanie/pauza, zdvihnutie/ukončenie hovoru, preskočiť vpred/vzad). Vstavaná batéria vystačí slúchadlám pre 10-12 hodín a v prípade jej vybitia môžete využiť tiež opletený textilný kábel s jednotlačidlovým ovládaním hovorov/hudby a mikrofónom.


Štandardné príslušenstvo:
Štýlové vrecúško z exkluzívnej tkaniny Marley REWIND
3,5 mm opletený kábel s jednotlačidlovým ovládačom a mikrofónom
Kábel USB pre dobíjanie integrovanej batérie

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná
Kód:  HMR0021p
Produktové číslo:  EM-FH041-SD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14