Obnoviť stránku

Hotpoint Ariston TCD 874 6H1 (EU)

Príslušenstvo k tovaru

Hotpoint Ariston TCD 874 6H1 (EU)

Hotpoint predstavuje sušičku TCD 874 6H1 s unikátnou technológiou High Definition, ktorá spája prvotriedny dizajn, množstvo funkcií, vlastností a výkonu pre čo najúčinnejšie a najkvalitnejšie sušenie. Pracuje v energetickej triede A+ a šetrí vám tak spotrebu energie a poskytuje vám jedinečný používateľský komfort. Táto sušička si poradí aj s tými najjemnejšími tkaninami.

Kľúčové vlastnosti

  • 16 programov
  • Senzorové automatické sušenie - 7 úrovní
  • Energetická trieda A+
  • Antialergénny cyklus
  • LCD displej
  • Zvuková signalizácia konca programu
  • Detská poistka

Dokonalá starostlivosť o vašu bielizeň

V ponuke máte až 16 programov sušenia. O vaše najobľúbenejšie oblečenie sa postará program Jeans, ktorý bol špeciálne vyvinutý tak, aby chránil farby a zachovával elasticitu a tvar džínsových odevov. Táto sušička myslí aj na tých najmenších. O milované plyšáky vašich detí sa s láskou postará. Nízka teplota a kontrolované pohyby zaručujú, že plyšové hračky budú navždy vyzerať ako nové. Sušička disponuje senzorovým automatickým sušením so 7 úrovňami. Tieto inovatívne senzory sledujú vlhkosť a teplotu vo vnútri bubna. Tým zaisťujú najlepšie výsledky vami zvoleného sušiaceho cyklu. Aby dosiahla maximálnu úsporu energie, ukončí cyklus v okamihu dosiahnutia požadovaného stupňa vysušenia.

Antialergénna starostlivosť

Hotpoint TCD 874 6H1 sa stará nielen o bielizeň, ale aj o vašu pokožku. Patentovaná technológia odstraňuje väčšinu najznámejších alergénov. Zbavuje tak bielizeň hlavných vinníkov častých alergických ochorení, akými sú pele, roztoče a plesne. Tým uchová tkaniny dostatočne jemné a chráni tak vašu citlivú pokožku. Samozrejme nesmieme zabúdať ani na bezpečnosť. Sušička Hotpoint TCD 874 6H1 je vybavená detskou poistkou, ktorá zamedzuje prípadným nehodám.

 
Kód:  FAP3460e2
Produktové číslo:  81611

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03