Obnoviť stránku

Hotpoint Ariston TCD 871 6HY1 (EU)

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint Ariston TCD 871 6HY1 (EU)

Hotpoint predstavuje nové sušičky s unikátnou technológiou High Definition, ktorá spája prvotriedny dizajn, množstvo funkcií, vlastností a výkonu pre čo najúčinnejšie a najkvalitnejšie sušenie. Poradí si aj s tými najjemnejšími tkaninami.

Kľúčové vlastnosti

  • 16 programov
  • Senzorové automatické sušenie - 7 úrovní
  • Energetická trieda A+
  • Program pre plyšáky
  • LCD displej
  • Detská poistka

Precízna starostlivosť

Sušička Hotpoint Ariston TCD 871 6HY1 v energetickej triede A+ vám šetrí spotrebu energie a poskytuje vám jedinečný používateľský komfort. Táto sušička ponúka až 16 programov sušenia a senzorové automatické sušenie so 7 úrovňami, ktoré možno nastaviť na čitateľnom LCD displeji. Vďaka technológii Soft dry pracujú sušičky pri nižších teplotách. O vaše obľúbené oblečenie je tak dokonale postarané a zachová si pôvodné farby. Perfektné výsledky sušenia sú zaručené vďaka unikátnemu programu Woolmark Gold, ktorý je určený na jemnú starostlivosť o najcitlivejšie tkaniny. Sušička Hotpoint Ariston TCD 871 6HY1 tak pracuje za vás a vysuší aj vlnené odevy, ktoré sú označené pre ručné pranie.

Myslí aj na deti

Táto sušička myslí aj na detských kamarátov. O obľúbené plyšáky vašich detí bude postarané s láskou. Nízka teplota a kontrolované pohyby zaručujú, že budú plyšové hračky navždy ako nové. Samozrejme, nesmieme zabúdať ani na bezpečnosť. Sušička Hotpoint Ariston TCD 871 6HY1 je vybavená detskou poistkou, ktorá zabraňuje prípadným nehodám.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Hlučnosť 70 dB
Spotreba energie 2,59 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 259 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Detská poistka
Kód:  FAP3460e3
Produktové číslo:  85956

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13