Obnoviť stránku

Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint-Ariston LTF 8B019 C EÚ

Plne vstavaná umývačka Hotpoint-Ariston obohatí vašu kuchyňu. S kapacitou 13 súprav riadu je vhodná aj pre väčšie rodiny, 8 umývacích programov zlikviduje všetku špinu a baktérie s energetickej triede A +. Ak umývačku nenaplníte celú, môžete využiť niektorý z programov rýchleho umývania, ktorý skráti celkovú dobu činnosti a zároveň zníži spotrebu vody. S inteligentnou funkciou odloženého štartu komfortne naplánujete umývací proces na ktorúkoľvek dobu.

Vnútorný priestor je riešený dômyselne a umožňuje vysokú mieru flexibility. Posuvná odkladacia plocha na príbory ušetrí veľa miesta, nastaviteľný horný kôš Lift up Basic môžete prispôsobiť aktuálnym potrebám. V dolnom koši sa nachádza fixné držiaky tanierov. Prehľad o programoch a fázach cyklu získate vďaka digitálnemu displeju. Spotrebič je tiež vybavený indikátorom nedostatku soli a leštidla.
Umývačka je vybavená technológiou Overflow, ktorá zamedzuje úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 57 cm
Kód:  FAM2440p
Produktové číslo:  LTF8B019CEU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08