Obnoviť stránku

Hotpoint-Ariston LLD 8M121 X EU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint-Ariston LLD 8M121 X EU

Inteligentná umývačka Hotpoint-Ariston s čelným panelom ponúka kapacitu 14 súprav riadu, s ktorými si poradí vďaka 8 umývacím programom. Svojimi senzormi dokáže automaticky nájsť nečistoty na vašom riade, ktoré následne šetrne a úsporne odstráni v energetickej triede A++. Ak nezaplníte celú umývačku, môžete využiť program rýchleho umývania, ktorý ušetrí čas a zároveň zníži spotrebu vody. Riad môžete umývať aj cez noc s nočným režimom s veľmi tichým BLAC motorom. S inteligentnou funkciou odloženého štartu komfortne naplánujete umývací proces na ktorúkoľvek hodinu. Medzi užitočné funkcie patrí aj zónové umývanie či možnosť nastavenia extra sušenia.
Odkladací priestor je dômyselne riešený a umožňuje vysokú mieru variability. Nastaviteľný horný kôš so systémom Lift up Basic umožní lepšie uskladniť veľké taniere aj väčšie množstvo riadu. V dolnom koši sú umiestnené ZigZag držiaky a čiastočne sklopné držiaky tanierov. Umývačka sa ľahko ovláda pomocou dotykových tlačidiel. Prehľad o programoch a fázach cyklu získate vďaka digitálnemu displeju. Spotrebič je tiež vybavený indikátorom nedostatku soli a leštidla.
Umývačka vyniká technológiou Aquastop, ktorá sa skladá z bezpečnostného ventilu, špeciálneho plavákového spínača a dvojplášťovej prívodnej hadice. Akonáhle sa spustí umývací program, bezpečnostný ventil sa automaticky otvára. Pokiaľ zo spotrebiča vyteká voda, prívod do umývačky sa uzavrie a vy sa nemusíte obávať nechceného pretečenia.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 57 cm
Kód:  FAM2440n
Produktové číslo:  LLD8M121XEU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08