Obnoviť stránku

Hotpoint-Ariston FT 95VC.1 (AN) / HA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint-Ariston FT 95VC.1 (AN) / HA

Vstavaná rúra Hotpoint v jedinečnom rustikálnom dizajne v antracitovom prevedení sa stane skvelým pomocníkom vo vašej kuchyni. Multifunkčná rúra ponúka sedem programov - tradičné, multifunkčný ohrev, gril, gratinovanie, pizza, múčniky, rýchle pečenie.Ovláda sa manuálnymi gombíky, medzi ktorými je umiestnený analógový časovač, ktorý umožňuje analógové nastavenie začiatku a konca pečenia. Dvierka rúry z trojitého skla sú vybavené praktickým systémom chladenia, takže sú počas pečenia bezpečné aj pre vaše deti. Špeciálne katalytické panely vnútri rúry automaticky pohlcujú tuky a vy sa tak nemusíte starať o čistotu rúry.

hlavné prednosti

  • Rustikálny vzhled v modernej antracitovej farbe
  • Dvierka z trojitého skla
  • Katalytické čistenie rúry
  • Možnosť naprogramovania štartu aj konca varenie
  • Sedem programov pečenia
  • Ochladzovanie dvierok prúdom vzduchu
  • Vybavené štandardnými pojazdy, dvoma roštami a plechom

Programy a funkcie

Na prípravu pokrmov môžete využiť jeden zo siedmich programov. Multifunkčný ohrev jedlo prepeká a pečie do ružova na dvoch úrovniach naraz. Program Pizza upravuje správne teplotu počas pečenia a zaručuje rovnaké výsledky ako tradičné pece na drevo. Funkcia Inteligentné Pečenie je ideálna pre prípravu mrazených a balených jedál. Funkcia Múčniky je automatická funkcia na upečenie koláčov, sladkého pečiva a dezertov sa zlatistú kôrkou, napriek tomu sú ale vláčne a dokonale prepečené vo vnútri. Ďalej obsahuje funkciu Rozmrazovanie, Gratinovanie bez spálenia a obľúbené Grilovanie.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery rúry

Výška 60 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 57 cm

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Ochladzovací systém

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 58 l
Kód:  HPATR001
Produktové číslo:  F080430

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16