Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HOTPOINT-ARISTON AQC8 2F7 TM1 (EU)

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HOTPOINT-ARISTON AQC8 2F7 TM1 (EU)

Hotpoint predstavuje novú sušičku s unikátnou technológiou High Definition, ktorá spája prvotriedny dizajn, množstvo funkcií, vlastností a výkon pre čo najúčinnejšie a najkvalitnejšie sušenie. Poradí si aj s tými najjemnejšími tkaninami.

Kľúčové vlastnosti

  • 16 programov sušenia
  • Energetická trieda A++
  • Senzorové automatické sušenie – 7 úrovní
  • Odložený štart
  • Rýchle sušenie
  • Starostlivosť pred a po sušení
  • Detská poistka

Perfektné výsledky

Sušička Hotpoint AQC8 2F7 TM1 v energetickej triede A++ pracuje s maximálnym znížením spotreby energie a poskytuje vám jedinečný používateľský komfort. Táto sušička ponúka až 16 programov sušenia. O vaše najobľúbenejšie oblečenie bude postarané s precíznou starostlivosťou. Program Jeans bol špeciálne vyvinutý tak, aby chránil farby a zachovával elasticitu a tvar džínsových odevov. Perfektné výsledky sušenia sú zaručené vďaka unikátnemu programu Woolmark Gold, ktorý je určený na jemnú starostlivosť o najcitlivejšie tkaniny. Sušička Hotpoint AQC8 2F7 TM1 tak pracuje za vás a vysuší aj vlnené odevy, ktoré sú určené na ručné pranie.

Bezpečnosť na prvom mieste

Samozrejme nesmieme zabúdať ani na bezpečnosť. Sušička Hotpoint AQC8 2F7 TM1 je vybavená detskou poistkou, ktorá zamedzuje prípadným nehodám. Určite oceníte aj veľkú kapacitu sušenia, ktorá je až 8 kg. Odteraz sa už nebudete musieť obmedzovať, pretože môžete sušiť aj objemnejšiu bielizeň alebo viac kusov oblečenia naraz.

 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Hlučnosť 69 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 236 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 48,33 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Detská poistka
Kód:  FAP3460e4
Produktové číslo:  82989

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14