Obnoviť stránku

Hotpoint-Ariston AQ94F 29D EU Aqualtis

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hotpoint-Ariston AQ94F 29D EU Aqualtis

Spredu plnená práčka AQ94F 29D EU Aqualtis od spoločnosti Hotpoint-Ariston nezaujme svojím netradičným, ale veľmi pekným dizajnom, ale stane sa verným pomocníkom v každej domácnosti. Vďaka svojim rozmerom pojme a vyperie až 9 kg špinavej bielizne. Práčka sa tiež môže pochváliť svojou veľmi nízkou spotrebou, vďaka ktorej sa radí do energeticky úspornej triedy A+++. Vybavená je špeciálnym bezuhlíkovým motorom s tlmičmi otrasov a vibrácií, čo je dokonalou zárukou nízkej hlučnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporný spotrebič - energetická trieda A+++
  • Bezuhlíkový motor s veľmi nízkou hlučnosťou, dokonca aj pri odstreďovaní
  • Prehľadný digitálny displej a tlačidlá na jednoduché ovládanie
  • České popisky
  • Technológia High Definition
  • 16 programov
  • Moderné vyhotovenie s titánovými dvierkami
  • Rýchlosť odstreďovania 1400 otáčok

Funkcie uľahčujúce starostlivosť o bielizeň

Táto práčka disponuje hneď niekoľkými praktickými funkciami. Napríklad technológia Hydro Thermal sa perfektne postará o zachovanie farieb vášho oblečenia. S High Definition funkciou sa vám podarí odstrániť takmer všetky druhy škvŕn. Vďaka Woolmark Platinum Care sa môžete spoľahnúť na to, že v práčke možno bez obáv prať aj oblečenie, ktoré si vyžaduje veľmi jemné zaobchádzanie. Program Anti Allergy vždy odstráni všetky alergény, ktoré by mohli dráždiť pokožku a znepríjemňovať život alergikom. Hodiť sa vám bude aj detská poistka, funkcia odloženého štartu alebo ochrana proti pretečeniu.

Kód:  FAP1470d2b
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  F084599

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12