Obnoviť stránku

Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hoover HHV 97 SLX WIFI + 5 rokov záruka zadarmo

Doprajte si luxus a povedzte už nadobro stop nepríjemnému zápachu! Extrémne vyspelý a výkonný odsávač pár je vybavený kvalitnou spätnou klapkou, čo má extrémnu výhodu v tom, že v zime do kuchyne neprichádza studený vzduch a neodchádza z nej drahocenné teplo. Výsledkom je čistý a lepšie dýchateľný vzduch a minimalizácia tvorby plesní. Telo odsávača je kompletne z antikorovej ocele, filtrovanie zaisťuje uhlíkový filter FCH 260. Na ideálne prispôsobenie výkonu má celkovo štyri rôzne rýchlosti, najvyššia ponúka neuveriteľný výkon 707 odsatých kubických metrov za hodinu. Aj napriek extrémne vysokému výkonu bola hladina hluku potlačená na 69 dB pri maximálnom výkone. Vďaka svojmu výkonu a kvalitnému vyhotoveniu vás nesklame ani v reštauračnom zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť odťahu do komína alebo recirkulácie
  • Spätná klapka zaistí lepšiu úsporu
  • Extrémne vysoký výkon súčasne s prijateľnou úrovňou hluku
  • Šírka 90 cm
  • Wi-Fi pripojenie na ovládanie cez smartfón alebo tablet
  • Dve LED žiarovky na zaistenie kvalitného osvetlenia
  • Časovač

Ovládanie cez internet

Ovláda sa pomocou praktického tlačidlového prepínača alebo online! Bežte s dobou a kúpte si najmodernejšie zariadenie, ktoré vám umožní správu takmer odkiaľkoľvek, kde je prístup na internet. Skontrolujte si, či je vo vašej kuchyni digestor stále v prevádzke, prípadne upravte výkon odsávania. Spotrebič Hoover je možné synchronizovať s takmer akýmkoľvek tabletom či iným inteligentným zariadením.

Funkcia Clean air

Ako už anglický názov napovedá, táto funkcia sa zameriava na "čistý vzduch". Táto praktická funkcia myslí predovšetkým na vaše zdravie a automaticky čistí vzduch v miestnosti. Predchádza sa tak vzniku plesní či chronických alergií.

Kód:  HOOV021
Produktové číslo:  36900572
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07