Obnoviť stránku

Hoover H-FREE HF222UPT 011

+ garancia vrátenia peňazí 50 dní po registrácii
4,0 1 hodnotení

Hoover H-FREE HF222UPT 011

Značka Hoover predstavuje model radu H-FREE 200 vhodný na všetky druhy podláh. Tyčový aku vysávač Hoover HF222UPT 011 v modrej farbe je najľahší a najkompaktnejší tyčový vysávač s rovnakým výkonom vysávania ako pri bežnom káblovom vysávači. Navyše je vybavený konektivitou na kompletnú starostlivosť o váš domov. Ak máte vo svojom byte málo úložného priestoru, potom je pre vás tyčový vysávač Hoover ako stvorený. Ponúka pohodlné a jednoduché skladovanie.


Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača Hoover HF222UPT 011

  • Tyčový aku vysávač Hoover HF222UPT 011 v modrej farbe
  • Perfektne sa postará o upratovanie celého domu a uľahčuje vyčistenie aj menej prístupných miest
  • Praktická HLab Flat&Drive hubica
  • Bohaté príslušenstvo na všetky typy podláh
  • Vysávač Hoover HF222UPT 011 je kompaktný a ľahký
  • Bezdrôtový vysávač skvele vysaje všetky priestory
  • Batéria vydrží na jedno nabitie až 40 minút
  • Súčasťou sú aj LED kontrolky, ktorými môžete kontrolovať aktuálny stav batérie
  • Praktická vyberateľná batéria
  • Ľahko vymeníte kefy
  • Predné LED osvetlenie
  • Vysávač Hoover je vybavený LED kontrolkou stavu kefy
  • Hygienický spôsob vyprázdnenia nečistôt

Nízke priestory nie sú žiadny problém

Nízke priestory pod nábytkom nie sú pre vysávač Hoover HF222UPT 011 už žiadny problém. Benefitom prístroja sú dve vymeniteľné kefy, vďaka ktorým môžete vysávač využiť na všetky druhy podláh.

Jednoduchá manipulácia

Praktická HLab Flat&Drive hubica umožňuje vysávanie aj v ťažko dostupných miestach a zároveň sa dokáže prispôsobiť akémukoľvek povrchu. Stačí ju jednoducho otočiť či sklopiť a dostanete sa aj na ťažko prístupné miesta, ako sú priestory pod stolom či pohovkou. Hubicu možno otáčať až o 180° alebo kombinovať so znížením na 90°. S týmito rozsahmi pohybov sa dá ľahko vyhnúť prekážkam a ušetriť si tak zbytočný čas s presúvaním nábytku.

Bohaté príslušenstvo

Vysávaču Hoover HF222UPT 011 nechýba tiež bohaté príslušenstvo, ktoré vám uľahčí vysávanie na rôznych typoch podláh. Pokiaľ máte doma koberec, určite oceníte kobercovú rotačnú kefu, ktorá sa postará o šetrné a dôkladné vyčistenie. Navyše dokáže zbierať nečistoty aj na podlahách, ako sú dlaždice. Máte doma parkety? Potom sa vám bude určite hodiť mäkká kefa, ktorá svojimi špeciálnymi vláknami hĺbkovo čistí a zároveň zaistí šetrnú starostlivosť aj chúlostivejším povrchom. V príslušenstve nájdete aj štrbinovú hubicu a prachovú kefu, ktorá je ideálna na vysávanie prachu z kníh, úzkych miest a rohov. O zvieracie chlpy sa potom postará Mini Turbo hubica.

Vydrží až 40 minút prevádzky

Vďaka vylepšenej H-Lab Lítiovej batérii vám ponúka vysávač Hoover HF222UPT 011 dlhodobo optimálny výkon. Súčasťou sú aj LED kontrolky, ktorými môžete zistiť aktuálny stav batérie. Tá vydrží na jedno nabitie až 40 minút.

Dokáže sa prispôsobiť

Ak potrebujete vysať vysoké police či priestor na skrini, vysávač Hoover HF222UPT 011 sa dokáže skvelo prispôsobiť. Odteraz bude vaše upratovanie rýchle a účinné.


Vyberateľná batéria

Vysávač nemusíte presúvať celý na nabíjanie. Postačí vám vybrať nabíjaciu batériu a zapojiť ju do ľubovoľnej zásuvky.

Praktické nabíjanie

Nabíjanie vysávača Hoover HF222UPT 011 je veľmi praktické a nezaberie vám príliš veľa námahy. Batériu po vybratí totiž nabijete kdekoľvek.

LED kontrolka

Súčasťou vysávača Hoover je tiež praktická LED kontrolka, vďaka ktorej môžete počas vysávania kontrolovať aktuálny stav batérie.

Predné LED osvetlenie

Pomocou hubice HLab Flat&Drive budete mať upratovanie vždy pod kontrolou. Zabudované LED osvetlenie na prednej časti vám posvieti na akýkoľvek neporiadok – hlavne v ťažko dostupných miestach.

Jednoduchá údržba

Vysávač Hoover je vybavený vyberateľnoum kefou, ktorú môžete kedykoľvek vymeniť za iný nadstavec.

LED kontrolka stavu kefy

Vysávač Hoover disponuje LED kontrolkou stavu kefy. Svetlo vás upozorní, či je kefa príliš zanesená a potrebuje vyčistiť.

Hygienický spôsob vyprázdnenia

Nádobu na prach vyprázdnite jednoducho stlačením jedného tlačidla. Nemusíte sa tak báť, že by ste prišli do styku s nečistotami.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 40 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Kefy Prachová, Rotačná

Filtre

Typ filtra Mikrofilter, Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25,2 cm
Výška 113,5 cm
Hĺbka 23,3 cm
Hmotnosť 2,3 kg

Farba

Farba Čierna, Modrá
Kód:  HOOTV652
Produktové číslo:  39400926
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07