Obnoviť stránku

Honor 6 Black

4,8 156 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Honor 6 Black

 Telefón Honor zo všetkých strán

Top telefón za nevídanú cenu

Mobilný telefón s hardvérom nabitým na takú úroveň, aby dokázal zmiesť aj vlajkové lode konkurencie jedným vrzom. Doslova ju zadupe najmä pomerom ceny a výkonu. Zabudnite teda na predražené modely a kúpte si radšej ťažko vyzbrojený telefón za dostupnú cenu.

Ohromujúca rýchlosť

Vnútri tepe osemjadrový procesor, ktorého 4 jadrá sú pripravená na maximálny výkon a ďalšie 4 sú viac zamerané na úsporu energie. Zabudovaný koprocesor s ultra malou spotrebou dokáže spracovávať údaje senzorov aj v standby stave. Okrem toho má 3 GB RAM v dvojkanálovom zapojení, takže si spustíte ľubovoľný počet náročných aplikácií a môžete medzi nimi rýchlo prepínať. Telefón je tiež raketou pri pripojení na internet, kedy jeho LTE kategória 6 zvládne až 300 Mbps pri downloade, čo je približne štrnásťkrát rýchlejšie ako 3G s 21 Mpbs.

 Honor 6 s obrázkom tachometra
 Honor 6 spredu a zozadu

V hlavnej úlohe - displej

Zobrazenie je na päť palcovom Full HD displeji typu IPS s inteligentným nastavením jasu a farieb. Displej má okraj široký len 2,86 mm a predstavuje 75 % prednej strany, čo znamená, že telefón nemá zbytočne navýšené rozmery a zachováva kompaktné telo. Aby bol displej stále ako nový, má povrchovú úpravu proti zachytávaniu odtlačkov a 3. generáciu Corning glass s enormnou odolnosťou proti poškriabaniu.

Foťte bez obmedzenia

Fotoaparát je vybavený snímačom SONY zo 4. generácie BSI senzorov so zadným podsvietením. V kombinácii s priechodom optikou s úžasnou svetelnosťou a dvojicou prisvetľovacích LED dokáže fotiť aj za zlých svetelných podmienok či úplnej tmy. Medzi jeho ďalšie funkcie patrí rýchle automatické zaostrovanie medzi snímkami a snímanie HDR, kedy si poradí aj s tmavými oblasťami v protisvetle. Predná 5 Mpx kamera je vhodná na fotenie selfie a videohovory. Využiť ju môžete napríklad s aplikáciami, ako sú Skype, Google Talk a pod.

 predné a zadné kamera
 Honor 6 s obrázkom batérie

Prakticky proti prúdu

Výrobca sa okrem moderných lákadiel rozhodol telefón vybaviť podľa základných koreňov telefónov. Predovšetkým ide proti trendu, kedy smartfón vydrží sotva jeden deň aktívneho používania. Funkcia SmartPower 2.0 optimalizuje hardvér a softvér pre úsporu energie. Spolu s batériou s obrovskou kapacitou 3100 mAh dokáže pracovať až 2,7 dňa pri bežnom používaní a 1,2 dňa pri ťažkom záprahu. Pamätáte na infra porty na prenos dát? Tu telefón prakticky zastúpi diaľkový ovládač pre televízory, set-top boxy, prehrávače, ale napr. aj klimatizácie.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Hĺbka 7,5 mm

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 5 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 128 GB
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  UM200a1a
Produktové číslo:  51091884
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13