Obnoviť stránku

Honeywell Lyric C1

4,5 6 hodnotení

Honeywell Lyric C1

Zachyťte každý dôležitý okamih

Bezpečnostná WiFi kamera Honeywell Lyric C1 sa postará o dokonalý dohľad nad vašou domácnosťou počas neprítomnosti. Kamera nepretržite zaznamenáva obraz vo vysokom rozlíšení 720p a v prípade akéhokoľvek podozrivého pohybu či zvuku okamžite odošle upozornenie na vaše mobilné zariadenie. Vďaka inteligentnej technológii Honeywell nahrá aj päť sekúnd pred rozpoznaním udalosti, takže naozaj o nič neprídete.

Inteligentná detekcia zvuku

Kamera dokáže rozpoznať špecifické zvuky, napr. alarm detektora dymu alebo oxidu uhoľnatého a okamžite vám odošle emailovú správu alebo oznámenie na váš inteligentný telefón. Vďaka tomuto šikovnému riešeniu bude váš domov alebo kancelária vždy dokonale ochránená.

Vysoké rozlíšenie a široký uhol záberu

Kamera Honeywell Lyric C1 WiFi poskytuje perfektný záznam obrazu vo vysokom rozlíšení so širokým zorným uhlom 135° bez nutnosti jej natáčania či naklápania. Navyše môžete nastaviť až päťnásobné priblíženie, takže vám neutečie žiadny detail.

Nočné videnie až do 5 m

Špeciálny režim nočného videnia umožní wifi kamere zaznamenávať obraz aj v úplnej tme a to na vzdialenosť až 5 metrov. Už vás neprekvapí žiadna nepozvaná nočná návšteva. Vždy budete mať prehľad o dianí v sledovanom priestore 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Dve nastaviteľné výstražné zóny

Aby sa predišlo nežiaducim falošným poplachom, je možné nastaviť v zábere kamery dve zóny citlivosti, kde bude prípadný pohyb ignorovaný. Príkladom môže byť stropný ventilátor. Tieto zóny možno použiť aj na zvýšenie citlivosti okolo dôležitých oblastí, ako sú dvere alebo okná.

Obojsmerný prenos zvuku

Pokiaľ sa práve nachádzate mimo domova, vďaka praktickej funkcii obojsmerného prenosu zvuku môžete byť stále v kontakte s členmi vašej rodiny či neposlušnými domácimi miláčikmi. Teraz môžete sledovať živý obraz a súčasne hovoriť s kýmkoľvek, kto sa práve nachádza blízko kamery.

Bezpečné ukladanie do cloudu a na SD kartu

Všetky zaznamenané videá sú ukladané na bezplatné cloudové úložisko, kde sú k dispozícii 24 hodín a vy si ich môžete kedykoľvek prehrať. Záznam prebieha tiež na priloženú 8 GB SD kartu a slúži ako záloha v prípade výpadku internetového pripojenia, takže je vždy zaistený maximálny dohľad nad monitorovaným priestorom. Všetky záznamy sú navyše chránené 256-bitovým šifrovaním.

Inteligentná mobilná aplikácia Lyric

Vďaka mobilnej aplikácii Lyric môžete po prihlásení k účtu ovládať svoju bezpečnostnú kameru kedykoľvek a odkiaľkoľvek pomocou inteligentného telefónu či tabletu. Aplikácia je dostupná pre zariadenia Android a iOS. Pre sprevádzkovanie stačí kameru pripojiť do zásuvky, aplikácia si ju sama vyhľadá a prevedie vás jednoduchým procesom nastavenia. Potom už môžete sledovať živý prenos z kamery a prijímať upozornenia v prípade hroziaceho nebezpečenstva.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Do siete

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Ďalšie funkcie Geolokácia
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk

Video

Maximálne rozlíšenie 1280 × 720 px
Zorný uhol 135 °
Zoom Digitálny

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní MicroSD/SDHC slot, WiFi
Max. veľkosť SD karty 64 GB

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  QT080i5
Produktové číslo:  HY00103
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19