Obnoviť stránku

Honeywell Laser skener Genesis 7580, USB

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Honeywell Laser skener Genesis 7580, USB

Evidujete svoj tovar, lístky, knihy a čokoľvek iného pomocou čiarových kódov? Potom iste oceníte rýchlu čítačku čiarových kódov Honeywell Laser skener Genesis 7580. Čítačka ponúka revolučnú zobrazovaciu technológiu s ktorou dokáže veľmi rýchlo a vo väčšom rozsahu zachytiť čiarový kód.

Čítačka je veľmi malá a skladná. Pomocou špeciálneho dizajnu aj vyžaruje oveľa menej svetla než pri bežných čítačkách kódov. Navyše je vybavená technológiou, ktorá pomáha znižovať straty zo skenovania až do vzdialenosti 17,8 cm.

Hlavné prednosti

  • Rýchle a presné snímanie čiarových kódov
  • Malá veľkosť, široké možnosti uplatnenia
  • Možnosť centrálnej správy cez sieť
  • Snímanie kódov priamo do čítačky

Technológia TotalFreedom

Čítačka pomocou špeciálnej technológie umožňuje snímať čiarové kódy priamo do čítačky bez priameho prepojenia s koncovým zariadením. Podporované sú kódy 1D, PDF i 2D.

Absolútna kontrola

Technológia Remote Mastermind umožňuje rýchlu a jednoduchú správu všetkých čítačiek pomocou siete. Vaše IT oddelenie tak môže vykonávať aktualizácie alebo centrálne sťahovať dáta.

 
Kód:  QT047g
Produktové číslo:  MK7580-30B38-02-A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13